Splinter Cell: Blacklist'ten taptaze oynanış fragmanı ve işkence olayı

Berkant Jeff Akarcan 31.01.2013 - 10:26
Oyun daha çıkmadan işkence sahneleri tartışılmaya başlandı
Oyuncuların en sevdiği gizlilik gerektiren aksiyon oyunlarından biri olarak hayatına başlayan Splinter Cell serisi takdir edersiniz ki eski günlerini mumla arıyor. Kah oyun mekaniklerinin özünden sapmış olması, kah pazarlama hataları derken oyuncular Sam Fisher'ın eski şaşalı günlerine dönmesini gönülden istiyor.

Blacklist de serinin özüne ne kadar yaklaşıyor orasını oynamadan göremeyeceğiz ama yayınlanan videolar ve bilgiler, Blacklist'in bir oyun olarak gayet iyi olacağını gösteriyor.

Aşağıda izleyebileceğiniz, Eurogamer tarafından hazırlanan yeni oynanış fragmanını izleyedurun, oyunla ilgili bir değişikliği de bildirelim sizlere. Ubisoft Toronto'dan gelen açıklamaya göre, Blacklist'te "işkence" mekaniği oyundan kaldırılıyor.

E3 2012'de yayınlanan görüntülerde yer alan ve Sam Fisher'ın bir NPC'ye, istihbarat almak için işkence yapma sahnesi çoğu oyuncuyu rahatsız etmiş. Ubisoft Toronto görüntülerde eksiklik olduğunu, aslında işkence yaparak bilgi alma seçeneğinin opsiyonel olduğunu ama bunu videoya koymayı düşünmedikleri söyledi ve tartışmaların ardından bu sahneyi oyundan kaldırdığını açıkladı.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 08:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Splinter Cell: Blacklist'ten taptaze oynanış fragmanı ve işkence olayı
İlginizi Çekebilir