Splinter Cell: Double Agent tamamlandı

Murat Oktay 3.06.2010 - 12:31
Splinter Cell: Double Agent tamamlandı
"Hiçbir karar tam olarak siyah ya da beyaz değildir. Bu yüzden mutlak doğru ya da mutlak yanlış bulunmamaktadır."

Ubisoft'un eşsiz oyunlarından biri olan Splinter Cell serisinin yeni oyunu Double Agent tamamlandı. $49.99'dan satışa sunulacak olan oyun 9 Kasım'da raflarda yerini alacak. Umarız ülkemize gelişi gecikmez.



Ek bilgiler

Bot’lar
Ağır sikletlerle dolu bir ringe, kör cahil bir şekilde dalmaktansa bir süre kum torbaları üzerinde çalışmak daha mantıklı olabilir. Double Agent, A.I. tarafından kontrol edilen rakiplerle offline olarak çalışma olanağı tanıyor. Bu şekilde her level’ın kuytu yerlerini, önemli noktalarını keşfedebilirsiniz.

Yardımcı Harita
Oynadığınız level’da siz ve takım arkadaşlarınızın nerede olduğunu gösteren, kolay okunabilir bir harita var. Aynı zamanda hedefinizi de görebiliyorsunuz. Buna rağmen sadece hedefinize ulaşmayı başarmak yeterli değil. Aynı zamanda bir de kaçış gerçekleştirmeniz lazım.

Hayaletler
SVM haritaları işinizi kolaylaştıran gizli yollar ve içinde sürünebileceğiniz hava boruları içeriyor. Yeni oyuncuların girdiği ilk bir saat boyunca hayalet karakterler beliriyor. Haritanın önemli noktalarını gösterip, birleşme noktalarında neler yapabileceğinizi anlatıyorlar.

Hack’leme Aleti
Casuslar yeni, küçük ve kullanışlı bir alete kavuştular. Sadece bir tuşa basarak herhangi bir odadaki ışıkları söndürebilirsiniz. Belirli bir süre herhangi bir paralı askerin üzerine doğru tutarsanız ekipmanlarını kullanılmaz hale getirebiliyorsunuz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Splinter Cell: Double Agent tamamlandı
İlginizi Çekebilir