Gizemli ve esrarengiz gidişatının sonunda M. Night Shymalan'ın 2000 yapımı Unbreakable'ı ile doğrudan bağlantılı hale gelen ve izleyenleri dumur eden, Unbreakable izlememiş olanları pek etkilemeyen, ama izleyenleri aşırı heyecanlandıran Split'in bir devam filmi de yolda.

Şu anda M. Night Shymalan tarafından yazımı da devam eden filmin hikayesi, ünlü yazar-yönetmenin deyimi ile yazılamayacak kadar korkunç bir doruk noktasına sahip.
"Filmin doruk noktasını yazıyorum. Biraz ara vermek zorundaydım. Kalbim küt küt atıyor. Karakterler için çok korkuyor ve endişeleniyorum. Yazmak gerçekten de rol yapmak gibi bir iş."
M. Night Shymalan'ın bu sözleri gerçekten de yeni film için heyecanlanmamıza sebep oluyor. Eğer Split'i henüz izlemediyseniz, önce Unbreakable'ı izlemenizi tavsiye ediyorum. Spoiler verdin falan demeyin, mutlaka izleyin. Anlatmadığım ve görmeniz gereken bir dolu şey var!

Yorumlar (6)
ne zaman çıkıyo devamı
Spoiler olduğu anlaşılmadı. Süper yöntemmiş! MK ne zaman yeni tasarım ne zaman yeni yorum sistemine geçeceksiniz? Çağdışı sistemden sıkıldık artık!!
Filmi yeni izledim. harikaydı. Sonunda resmen duygulandım; Unbreakable en sevdiğim filmlerdendi...
Bülent Ersoy mu oluyor yoksa filmin sonunda ? Daha korkunç ne olabilir ki başka
ahihiohahaa :)
iğrençsin