SPOILER: Yeni World of Warcraft eklenti paketinin adı ve kapak görseli sızdırılmış olabilir

Murathan Özlü 3.04.2022 - 17:51
Yeni World of Warcraft eklenti paketinin adının resmi World of Warcraft sitesinin kaynak kodlarına eklendiği ve oyunun kapak görselinin sızdığı iddia ediliyor.

Yeni World of Warcraft eklenti paketinin adının ve kapak görselinin sızdığı iddia edildi.

Haberin bu kısmından sonrası potansiyel ve büyük spoilerlar (sürpriz bozan) içermektedir.


Popüler World of Warcraft haber sitesi Wowhead'in makalesine göre resmi WoW sitesinin kaynak kodlarına oyunun yeni eklenti paketinin adı olmaya aday "Dragonflight" ismi eklenmiş. Yeni World of Warcraft eklenti paketi 19 Nisan'da gerçekleştirilecek canlı yayın ile duyurulacak.

Yeni World of Warcraft eklenti paketi ile ilişkilendirilen bazı sızıntılar sosyal medyada dolaşıyor

Blizzard "istemeden" bazı detayları sızdırmış gibi gözüküyor. Sitenin açık kaynak kodlarında Dragonflight adının yanında "Base, Heroic, Epic Expansion Pre-Purchase" ifadeleri yer alıyor. Shadowlands'in duyurulmasının ardından "Base" "Heroic" "Epic" ön sipiariş paketleri satışa sunulmuştu.
World of Warcraft  eklenti paketi
Her World of Warcraft paketi öncesinde sayısız "sızıntı" yayınlanır ve büyük oranda bu sızıntılar yanlış çıkar. Ancak bu sefer, oyunun resmi sitesine eklenen ismin haricinde  oyunun kapak görselinin de sızdığı iddia ediliyor. World of Warcraft'ın yeni eklenti paketinin, oyunun hikayesinin önemli bir parçası olan ejderhaları konu edinmesi zaten bekleniyordu. Bu iki sızıntı -gerçek çıkmaları durumunda- oyunun duyuru heyecanına bir miktar balta vurmuş olsalar da içeriğe dair herhangi bir detay vermiyorlar.

Blizzard'ın duyurulmak üzere olan WoW eklenti paketine dair önden bir şeyler sunması da yeni bir şey değil. Blizzcon 2019 öncesinde de, duyurulan paket Shadowlands'in adı ve oyunun resmi sinematiğinden bir kare olmak üzere bazı görseller sosyal medyada yayılmıştı.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2022 18:23
şu çöpün 20 yıl ekmeğini yedi blizzard helal olsun aynı şeyi hiç değiştirmeden nasıl sattılar şaşırmak elde değiş
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2022 18:33
adam doğru söylemiş yalanmı arkadaşlar ? farkı mekanlar ve raid dungeonlar dışında ne eklediler oyuna ? aynı skiller dvm aynı talent aynı classlar aynı fizik aynı grafik hala eski mekan ve dungeonları yıkayıp yağlayıp önümüze sürüyorlar
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2022 18:09
Aynı şeyi hic değiştirmeden derken? Senaryo ve gidişat sürekli değişti yeni mekanikler yeni karakterler oyunun ilk haliyle su halinin birbiriyle alakasi bile yok. Wow bırakılmaz ara verilir. Son iki paket hayal kırıklığı olsa da insanların geri dönmesi düzgün planlanmış bir ek pakete bakar.
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2022 13:54
Daha iyi bir mmorpg var ise söyle de ben de oynayayım
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2022 09:20
lich king e kadar efsane gitti. legion da çok iyiydi ama bu oyuna çöp demek cahilim diye bağırmaktır, bunun ölüsü en iyi 3 mmorpg den biridir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2022 16:23
Legiona kadar cok iyiydi ama bfa dan sora biraz üzdü yalan değil Yine de wow candır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2022 10:11
Wow cataclysm'e kadar her şey çok güzeldi. Oyuna sürekli bir şeyle ekleyelim diye wowun içinden geçtiler. Aynısı hearthstone içinde oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
SPOILER: Yeni World of Warcraft  eklenti paketinin adı ve kapak görseli sızdırılmış olabilir
İlginizi Çekebilir