Spotify Xbox One'a gelebilir

Furkan Güler 5.08.2017 - 22:53
Başarılı müzik dinleme uygulaması bu sefer Xbox One platformları için çıkacak.
Dünyanın en çok tercih edilen çevrimiçi müzik dinleme platformu Spotify, söylentilere göre Xbox One platformları için de gelebilir. Hali hazırda PlayStation 3 ve PlayStation 4 platformlarında bulunan başarılı uygulama, konsol oyuncuları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanıyordu. Reddit forumlarında çıkan söylentinin kaynağı, Microsoft'un tepe programcılarından Larry Hryb'a dayanıyor.

Başarılı yazılımcı, kendi Xbox hesabından Spotify uygulamasını test ederken yakalanmış. Diğer bir yandan Xbox'a ve Microsoft'a yakın haber kaynakları ise Spotify'ın Xbox One platformları için kesinlikle geleceğine inanıyor. Hali hazırda test aşamasında olan uygulamanın tam sürümü, muhtemelen ilerleyen yazılım güncelleştirmeleri ile birlikte konsola eklenecektir.

Spotify Xbox One'a gelebilir
Tüm bunların yanında Xbox One X ile birlikte Xbox One arayüzünün daha kullanışlu bir hale getireleceği söyleniyor. Sony'e göre yazılım tarafında oldukça yetenekli mühendislere sahip olan Microsoft, şüphesiz yazılım gücü bakımından Xbox'a diğer platformların aksine daha özel bir destek sağlıyordur. Yıllardır Windows platformları sayesinde gelen tecrübeyi en iyi şekilde Xbox One'a yansıttıklarını söyleyen Microsoft, günden güne Xbox One'ın arayüzü için yeni formüller denediklerinin altını her defasında çiziyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spotify Xbox One'a gelebilir
İlginizi Çekebilir