Squadron 42 yakın zamanda çıkmayacak

Ersin Kılıç 25.12.2020 - 12:02
Çıkış tarihi yılan hikayesine dönen ve hiç çıkmayacağı düşünülmeye başlanan Squadron 42 için yeni bir açıklama daha geldi

Star Citizen yapım ekibi Cloud Imperium firmasından oyunun hikaye modu Squadron 42 için yeni bir açıklama daha geldi. Firma yaptığı açıklama ile birçok yıldız oyuncuyu bünyesinde barındıran Squadron 42'nin yakın zamanda çıkmasının zor olduğunu duyurdu.

Squadron 42 için biraz daha beklememiz gerekecek

Firma bildiğiniz gibi sık sık geliştirme aşamasına dair bazı güncellemeleri blog sayfalarından çıkarmaya devam ediyor. Hali hazırda kısıtlı bir şekilde oynanabilen Star Citizen, daha önünde çok uzun yol olan bir oyun. Squadron 42 ise anlaşılan bir o kadar uzağımızda. Çünkü gelen açıklamalara baktığımızda oyunun ne zaman çıkacağına dair hiçbir somut detay göremiyoruz. Zaten blog sayfası üzerinden yayınlanan son açıklamalara baktığımızda da yakın zamanda çıkmasının çok zor olduğunun belirtildiğini görüyoruz.

Oyunun yönetmeni Chris Roberts tarafından yayınlanan blog yazısında oyunun tamamlanma aşamasına çok uzak olduğu belirtilmiş. "Oyunun tamamlanmasına yakın sürece girene kadar Squadron 42 ile ilgili bir oynanış videosunu herkese göstermemeye karar verdik." diyen Roberts, çıkış tarihi için daha çok zaman gerektiğini ve en iyisini yapana kadar da bu konuda bir tarih vermeyeceklerini dile getirmiş. 

Anlaşılan Squadron 42 ve Star Citizen için daha uzun bir süre beklememiz gerekecek.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2020 15:18
Bu oyun bir nitelikli dolandırıcılık hikayesi haline geldi
napolyon07
napolyon07 28.12.2020 14:09
Daadsy haklı dagılın! adamlar su kadar zamanda cıkartacagız diye vaad vermediler aksine oyun tarihinin en kapsamlı SİMULASYONU olacak ve en genis evrene sahip olacak vaadlerini verdiler. Siz çomarlar ne anlarsınız..
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2020 10:58
Daadsy, yaa bıraksana, bu oyunun çıkacağı falan yok, onu ekliyoruz bunu ekliyoruz ayağı yapıyorlar, dünyanın parasını topladılar, Rockstar kadar para kazandılar neredeyse "olmayan" oyun için. Maketten inşaat satan dolandırıcı müteahhit gibi adamlar resmen :) 10 sene oldu be :)
Daadsy
Daadsy 25.12.2020 15:49
Sonra zorlamayla şişirmeyle reklam bombardumanıyla çıktığında da Cyberpunk gibi itin bir tarafına sokarsınız bugları görünce. 8 Sene Cyberpunk a yetmiş mi? Hayır yetmemiş. Bu oyun tasarlanırken "oyun düzgün çalışması için ne kadar süre gerekiyorsa o kadar sürede tasarlanılacak" dendi.
Ondan napıyoruz biraz insan olup bilip bilmeden hakaret vari yorumlar atmıyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Squadron 42 yakın zamanda çıkmayacak
İlginizi Çekebilir