Square Enix'ten Valkyrie Elysium duyuruldu

Merlinin Kazanı 10.03.2022 - 14:33
1999'da Valkyrie Profile ile başlayan seriye yeni bir giriş olan Valkyrie Elysium, State of Play'de PS5 ve PS4 için duyuruldu.

Japon firmalarından oyun duyuruları ile gerçekleşen State of Play yayını, birkaç yeni yapımın duyurusuna sahne oldu. Bunlardan biri de Soleil Ltd tarafından geliştirilen Valkyrie Elysium idi.

Square Enix'ten Valkyrie Elysium duyuruldu

Aksiyon RPG tabanlı yapım, sihir yeteneklerinin yanı sıra "çeşitli silahlar kullanarak hızlı tempolu dövüş" özelliğine sahip olacak. Square Enix, hem hızlı tepkileri hem de stratejik düşünmeyi ödüllendiren yepyeni bir gerçek zamanlı aksiyon savaş sistemi ile birlikte, bitirme hamleleri ve kombinasyonlar gibi geçmiş Valkyrie oyunlarının özelliklerini kullanacak.

Valkyrie Elysium, bir fantezi dünyasında keşif ve mücadelelerin yanı sıra hikayesinin neleri gerektirebileceğine dair bir teaser gösteren fragman ile ortaya çıktı. PlayStation blogunda yayınlanan bir gönderide, "Valkyrie serisi, İskandinav mitolojisinden ilham alan benzersiz bir dünya aracılığıyla insanlığın sonunu ve tanrılarla karşılaşmalarını tasvir ediyor." deniyor.

Samurai Jack oyunundan tanıdığımız Soleil Ltd tarafından geliştirilen yapımda, müziği, Dark Souls oyunundan bilinen besteci Motoi Sakuraba hazırlıyor. Karakter tasarımını ise, Yuya Nagai'nin izniyle, CyDesignation NieR Re[in]carnation tasarımcıları yapmış.

Valkyrie Elysium diğer Valkyrie oyunlarına çok doğrudan bağlanacak gibi görünmüyor, çünkü PlayStation blog gönderisinde ypaılan açıklamada "yepyeni bir bağımsız macera" olarak tanımlıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 05:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Square Enix'ten Valkyrie Elysium duyuruldu
İlginizi Çekebilir