Fiesta Bowl devre arasında orkestra God of War müziği çaldı...

Hakan Hervenik 1.01.2018 - 14:14
Fiesta Bowl'da God of War müziği çalan orkestra.

PlayStation'ın bu yıl sponsorluğunu yaptığı Fiesta Bowl sırasında izleyicilere bir sürpriz yapıldı. Devre arasında sahaya çıkan orkestra, God of War oyununu tanıtmak için yeni ve özel bir yöntem olarak oyunun tema müziğini canlı olarak çaldı. Orkestra çalarken, tabi ki God of War videosu da ekranlarda yayınlandı.

Stadyum'da God of War müziği çaldılar

Penn State Blue Band, BSeeing the Washington Husky Band'ın birlikte sahaya çıkarak çaldığı God of War müziği bir hayli başarılı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu yılın en çok beklenen PlayStation oyunları arasında yer alan God of War'ın 22 Mart'ta raflarda yerini alması bekleniyor. Tabi ki bu PlayStation Store üzerinden sızan tarihi ve henüz resmi bir açıklama yok. Yunan mitolojisinde geçen ilk God of War üçlemesinin aksine Nors mitolojisine geçiş yapan yeni seride Kratos'a bir de oğlu eşlik edecek. Sony Interactive Entertainment ve SCE Santa Monica Studios'un geliştirdiği God of War, PlayStation 4 oyuncuları tarafından heyecanla beklenmekte. Umalım da sızan 22 Mart tarihi gerçek olsun. Bu sayede bir an önce God of War evrenine geri dönebilelim.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2018 00:06
ne ben eski benim nede kratos eski kratos from software oyunlarını tanıdıktan sonra şahit olduğum zorluk seviyesi ve şimdide kratosun değişen karakteri çok zaman geçti sanırım biraz tuhaf bir kaşılaşma olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.01.2018 17:46
Efsane
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stadyum'da God of War müziği çalınırsa
İlginizi Çekebilir