Star Ocean: The Divine Force çıkış tarihi kesinleşti

Efdal Erdem 29.06.2022 - 17:21
Star Ocean: The Divine Force çıkış tarihi belli oldu. Square Enix’in yayıncılığını üstlendiği oyun uzay keşfini ve sıcak çatışmaları bulunduruyor.

Tri-Ace tarafından geliştirilmekte olan ve Square Enix tarafından yayınlanacak Star Ocean: The Divine Force çıkış tarihi netlik kazandı. Yayınlanan yeni bir fragmanla beraber oyunun oynanış görüntüleri de paylaşıldı. 

Rol yapma ve aksiyon oyunu olan Star Ocean: The Divine Force’un oyuncularını hızlı tempolu karşılaşmalar, çeşitli keşif imkanları ve orijinal bir hikaye etrafında büyüyen bir bilimkurgu evreni heyecanlı maceralara bekliyor. 

Star Ocean: The Divine Force çıkış tarihi Ekim ayına işaret ediyor

Square Enix’in bugün yayınladığı oynanış fragmanında oyunun 27 Ekim 2022’de çıkacağı belirtiliyor. PS5 ve Xbox Series X/S gibi yeni nesil platformların yanı sıra PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncuları da bu yapıma ulaşabilecek.

Oyuna farklı bakış açılarından bakılmasıyla zengin bir oynanışı mümkün kılmak için Star Ocean: The Divine Force iki ana karakter ile geliyor. Ydas isimli ticaret uzay gemisinin kaptanı Raymond ve az gelişmiş bir gezegenin prensesi ve şövalyesi olan Laeticia.

Oyunun evreninde işlenen teknolojik ilerleme sayesinde insanlar büyülü güçler barındıran uzak gezegenlere ulaşabiliyor. Öyle ki, uzay gemisinin kaptanı Orta Çağ kıyafetleri giyen bir gezegenin sakinleriyle iletişime geçebiliyor. Benzer şekilde gezegende genel olarak Orta Çağ esintilerine rastlanıyor.

Dolayısıyla özellikle geniş keşif özellikleri vurgulanan oyunun standart sürümü 8,778 yen fiyat etiketine sahip olacak. TL karşılığı yaklaşık 1000 TL ediyorken ülkemizdeki resmi satış fiyatlarına dair bir bilgi yok.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 12:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Ocean: The Divine Force çıkış tarihi kesinleşti
İlginizi Çekebilir