Star Trek: Discovery dördüncü sezon onayını aldı

Özgür Deveci 18.10.2020 - 12:10
Bryan Fuller ile Alex Kurtzman tarafından yaratılan ve CBS All Access tarafından yayınlanan Star Trek: Discovery, dördüncü sezon onayını aldı.

Bryan Fuller ile Alex Kurtzman tarafından yaratılan ve CBS All Access tarafından yayınlanan Star Trek: Discovery, dördüncü sezon onayını aldı. Dizinin üçüncü sezonunun yayınlanmasından bir gün sonra CBS All Access, Star Trek: Discovery'nin dördüncü sezon onayı aldığını ve çalışmalara 2 Kasım'da başlanacağını duyurdu. Star Trek'in resmi web sitesinde yayınlanan bir videoda dizinin yıldız oyuncularından Sonequa Martin-Green ve Doug Jones ile birlikte yaratıcılar Alex Kurtzman ve Michelle Paradise, yeni sezon için geri dönmeye hazırlandıklarını söylediler.

Star Trek: Discovery dizisinin üçüncü sezonu 15 Ekim'de başlamıştı. Dizide Sonequa Martin-Green ve Doug Jones'a Anthony Rapp, Mary Wiseman ve Wilson Cruz eşlik ediyor. Yönetici yapımcı kadrosunda ise Alex Kurtzman ve Michelle Paradise'a ek olarak Heather Kadin, James Duff, Frank Siracusa, John Weber, Olatunde Osunsanmi, Rod Roddenberry ve Trevor Roth görev yapıyor. Dizinin kullanım hakları CBS Television Studios'a ait.

Star Trek: Discovery dördüncü sezon onayını aldı

Star Trek: Discovery'nin dördüncü sezonu için 2 Kasım'da çalışmalar başlıyor

Alex Kurtzman ve Michelle Paradise, Sonequa Martin-Green ve Doug Jones'un başrollerini paylaştığı Star Trek: Discovery dizisinin dördüncü sezonu için çalışmaya devam edecekler. Diziyi Bryan Fuller ile birlikte yaratan Kurtzman, ikinci sezonun yapımı sırasında görevinden alınan Aaron Harberts ve Gretchen Berg'in yerini almıştı. Harberts ve Berg ise, Discovery'nin ilk yayınlanmasından önce görevinden alınan Fuller'ın yerini almışlardı. Yönetici yapımcıların The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda Star Trek serisinin 2027 yılına kadar planlandığı belirtildi.

Bunlara ek olarak Anson Mount, Ethan Peck ve Rebecca Romijn'in oynadığı spin-off dizisi Star Trek: Strange New Worlds, geçtiğimiz günlerde CBS All Access'ten tam sezon siparişi aldı. Michelle Yeoh'un oynadığı başka bir Discovery spin-off yapımı Section 31 ise henüz geliştirme aşamasında. CBS son yıllarda gerçekten büyük bir kumar oynuyor. Discovery dahil olmak üzere beş farklı Star Trek yapımını bünyesinde bulunduruyor. Hepsi de Alex Kurtzman tarafından yürütülüyor. Dizilerin tamamı CBS Television Studios, Secret Hideout ve Roddenberry Entertainment'tan geliyor. Son olarak kimler dördüncü sezonu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2020 18:52
Güzel kaliteli bir dizi ya, Tavsiye ederim. 3. sezon 1.bölüm gayet güzeldi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2020 09:49
Bu diziye de zorla sapıklığı soktular hatta picard dizisine bile. İçine ettiler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2020 23:57
57 tane farklı Star Trek yapımı var aga hangisini izliyecez ya, hepsi de kopuk kopuk farklı castlar. Bı yapımın suyunu cikaracaz diye bu kadar uzatilmaz ya tadında bırakın bazı şeyleri
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Trek: Discovery dördüncü sezon onayını aldı
İlginizi Çekebilir