Star Wars 1313 psikopatlar için değil...

Yiğit Teker 7.08.2012 - 16:38
Gerçekçiliğin en büyük sorunu
LucasArts oyunlardaki şiddet konusunu tartışırken foto gerçekçiliğe değindi. Oyunlarda gerçekçilik arttıkça oyunun hitap ettiği kesimde değiştiğini söyleyen firma oyunun olgun insanlar için olduğunu belirtti.

Star Wars 1313 psikopatlar için değil...

Star Wars 1313'un kreatif direktörü olan Dominic Robilliard yaptığı bir röpörtajda gerçekçilik ve şiddet sorunu arasında bir bağ olduğunu vurguladı. Sözlerinin devamında '' Bir oyundaki karakterleri tıpkı bu oyunda ve diğer oyunlardaki gibi renderladığınız zaman bashsettiğim şekilde bir şiddet ve psikopatlığı cesaretlendirmek istemediğiniz bir seviyeye ulaşıyorsunuz. Oyuncularda bu tarz reaksiyonlar görebiliyoruz. İnsan doğasında bu tür tepkiler doğal olabilir ama yaptığınız içeriğin de bunu tetiklemesini görmek istemesiniz."

"Birçok insan 'Daha yetişkinlere yönelik Star Wars mu?' diye soruyor. 'Bu, daha çok kan ve iç organ göreceğimiz anlamına mı geliyor?' diye soruyor. Hayır bununla alakası yok. Bu gerçekçilik sadece vurduğumuz şeyler için yapılmıyor. Bu mantık Star Wars mantığına uymuyor '' dedi.

Star Wars 1313 VFX süpervizörü Kim Libreri de ekledi '' Bu oyun yetişkinler için, psikopatlar için değil ''.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars 1313 psikopatlar için değil...
İlginizi Çekebilir