Star Wars: Battlefront 2 hikaye fragmanı yayınlandı

Hakan Hervenik 19.10.2017 - 16:43
Fırından sıcak sıcak...

Geçtiğimiz haftalarda tüm platformlarda betasını gerçekleştiren Star Wars: Battlefront 2, 14 Kasım'da bizlerle olacak. Çıkışına bir aydan daha az bir süre kalan oyun için ise hikaye fragmanı yayınlandı. Dün akşam yayınlanan kısa videodan sonra uzun bir versiyon ile karşımıza çıkan video, bizi kesinlikle heyecanlandırdı.

Star Wars: Battlefront 2'nin hikayesi

İlk oyundan farklı olarak tek kişilik hikaye moduna sahip olacak olan Star Wars: Battlefront 2, bize Star Wars: Episode VI Return of the Jedi ve Star Wars: Episode VII The Force Awakens arasında geçen olayları anlatacak. Kontrol edeceğimiz karakter ise Iden Versio. İmparatorluğun en iyi askerlerden oluşan Inferno Squad'ın komutanı olan Versio, İmparator'un Death Star 2'de ölümünden sonraki son emrini yerine getirmeye çalışacak.

Rebellion'ın Endor'daki zaferinden sonra İmparatorluğun yıkılışını ve belkide nasıl The First Order haline geleceğini anlatacak olan oyunda kahramanımız ekibinden geri kalanlar ile Rebellion'ı yok etmeye çalışacak. İkonik Star Wars mekanları ve karakterleri ile karşılaşacağımız hikaye sırasında İmparator'un intikamını almaya çalışacağız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Battlefront 2 hikaye fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir