Star Wars: Battlefront 2

Emre Gökberk 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Tanrı Modu:
Tek kişilik (single player) modunda oynarken oyunu durdurun ve sırası ile yukarı, yukarı, yukarı, sol, aşağı, aşağı, aşağı, sol, yukarı, yukarı, yukarı, sol, sağ tuşlarına basın. Kod doğru girildiyse bir sesle doğrulanacaktır. Kodu tekrarlayarak özellik kapatılabilir.

Limitsiz cephane:
Tek kişilik (single player) modunda oynarken oyunu durdurun ve sırası ile yukarı, aşağı, sol, aşağı, aşağı, sol, aşağı, aşağı, sol, aşağı, aşağı, aşağı, sol, sağ tuşlarına basın. Kod doğru girildiyse bir sesle doğrulanacaktır. Kodu tekrarlayarak özellik kapatılabilir.

Bölüm seçimi:
Tek kişilik (single player) modunda oynarken oyunu durdurun ve sırası ile kare, daire, kare, daire tuşlarına basın. Kod doğru girildiyse bir sesle doğrulanacaktır.

Düşük çözünürlüklü askerler:
Tek kişilik (single player) modunda oynarken oyunu durdurun ve sırası ile aşağı, aşağı, aşağı, yukarı, yukarı, sol, aşağı, aşağı, aşağı, aşağı, aşağı, sol, yukarı, yukarı, yukarı, sol tuşlarına basın. Kod doğru girildiyse bir sesle doğrulanacaktır. Kodu tekrarlayarak özellik kapatılabilir.

HUD'u kapatmak:
Tek kişilik (single player) ya da çok kişilik (multi-player) modunda oynarken oyunu durdurun ve sırası ile yukarı, yukarı, yukarı, yukarı, sol, yukarı, yukarı, aşağı, sol, aşağı, yukarı, yukarı, sol, sağ tuşlarına basın. Kod doğru girildiyse bir sesle doğrulanacaktır. Kodu tekrarlayarak özellik kapatılabilir.

Slow Motion (yavaşlatılmış) Sesler:
Tek kişilik (single player) modunda oynarken oyunu durdurun ve sırası ile yukarı, yukarı, yukarı, sol, yukarı, aşağı, yukarı, yukarı, sol, aşağı, aşağı, aşağı, sol, yukarı, aşağı, aşağı, sol, sağ tuşlarına basın. Kod doğru girildiyse bir sesle doğrulanacaktır. Kodu tekrarlayarak özellik kapatılabilir.

Parti Zamanı Jedi/Wampa Hit Efektleri:
Tek kişilik (single player) modunda oynarken oyunu durdurun ve sırası ile yukarı, aşağı, sol, aşağı, sol, sağ tuşlarına basın. Kod doğru girildiyse bir sesle doğrulanacaktır. Kodu tekrarlayarak özellik kapatılabilir.
Star Wars: Battlefront 2
İlginizi Çekebilir