Star Wars: Battlefront 2 için harika bir video yayınlandı

Hakan Hervenik 27.09.2017 - 10:30
Star Wars: Battlefront 2 gümbür gümbür geliyor.

Star Wars: Battlefront 2'nin yarattığı heyecan giderek artıyor. Kasım'da raflarda yerini alacak oyun için EA DICE yeni bir video yayınladı. Yayınlanan videoda neler var neler. İlk olarak, yepyeni bir oyun modu olan Arcade ile tanışıyoruz. Bu mod, bizi ve lokal bir oyuncuyu AI'ye karşı savaştırıyor. Bu modda yeni sınıfları, özellikleri ve silahları deneyebilirsiniz. Oyuncular bu modu 4 Ekim'de başlayacak olan betada oynayabilecek.

Star Wars: Battlefront için yeni bir video yayınlandı

Gelelim videoya. Star Wars'un yeni üçlemesinde Finn karakterini canlandıran John Boyega'nın bulunduğu videoda, ilk oyuna göre neler değiştiğini görüyoruz. Boyega'nın anlat anlat bitiremediği özellikler arasında, yeni sınıf sistemi, ilk oyuna göre üç katı daha çok silah ve taşıt bulunmakta. 12'den fazla gezegen içerecek olan oyunda her gezegende en az 3 olmak üzere harita bulunacak. İlk oyundan kesinlikle ders almış gibi gözüken DICE bakalım karşımıza nasıl bir oyun ile çıkacak.

Star Wars: Battlefront 2, 17 Kasım 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyunu ön sipariş yapan oyuncular ise Rey ve Kylo Ren'in The Last Jedi kostümlerine sahip olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Battlefront 2 için harika bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir