Star Wars: Battlefront 2 için hikaye videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 30.09.2017 - 13:34
Emperor'un son emri ortaya çıktı.

Hafta içerisinde yayınlanan John Boyega'nın sunduğu beş dakikalık Star Wars: Battlefront 2 videosu oyundan beklentimizi ve heyecanımızı arttırmıştı. Videonun içerisinde oyunda bulunacak olan tek kişilik hikaye modundan kesitler bulunmaktaydı. Kahramanımız, b lideri Iden Versio, Emperor'un öldüğünü duyunca İmparatorluğun çökeceğine inanır. Ancak, burada Emperor'den bahsediyoruz. Kendisi, bir droidin içerisine son emrini kaydeder. "Operation Cinder" isimli bu görev, isyancıların sonunu getirmek amacı ile hazırlanmış bir plan. Star Wars: Episode VI Return of the Jedi ve Star Wars: Episode VII The Force Awakens filmlerinin arasındaki boşluğu doldurması planlanan oyun, İmparatorluğun nasıl yok olduğunu anlatacak.

Star Wars: Battlefront 2 için hikaye videosu yayınlandı

Serinin ikinci oyununda, yeni sınıf sistemi, ilk oyuna göre üç katı daha çok silah ve taşıt bulunmakta. 12'den fazla gezegen içerecek olan oyunda her gezegende en az 3 olmak üzere harita bulunacak. İlk oyundan kesinlikle ders almış gibi gözüken DICE bakalım karşımıza nasıl bir oyun ile çıkacak.

Star Wars: Battlefront 2, 17 Kasım 2017'de PlayStation 4Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyunu ön sipariş yapan oyuncular ise Rey ve Kylo Ren'in The Last Jedi kostümlerine sahip olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Battlefront 2 için hikaye videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir