Star Wars: Battlefront 2 için yeni oynanış videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 20.10.2017 - 13:33
Oyunun hikaye modunu yakından gördüğümüz bir oynanış videosu geldi

Dün yayınlanan hikaye fragmanının ardından, şimdi de hikayede bulunan görevlerden kesitler görebildiğimiz bir oynanış videosu yayınlandı. İlk olarak kahramanımız Iden Versio'nun Rebel gemisinden kaçmaya çalışması ile başlayan oyunda kısa bir süre devamını görüyoruz. Oyunun önemli mekanikleriden olan Droid'i de videoda görebilirsiniz. 14 Kasım'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One çıkması beklenen Star Wars: Battlefront 2, Star Wars'un üç çağını bize getirecek. 

Star Wars: Battlefront 2'nin hikayesi

İlk oyundan farklı olarak tek kişilik hikaye moduna sahip olacak olan Star Wars: Battlefront 2, bize Star Wars: Episode VI Return of the Jedi ve Star Wars: Episode VII The Force Awakens arasında geçen olayları anlatacak. Kontrol edeceğimiz karakter ise Iden Versio. İmparatorluğun en iyi askerlerden oluşan Inferno Squad'ın komutanı olan Versio, İmparator'un Death Star 2'de ölümünden sonraki son emrini yerine getirmeye çalışacak.

Rebellion'ın Endor'daki zaferinden sonra İmparatorluğun yıkılışını ve belkide nasıl The First Order haline geleceğini anlatacak olan oyunda kahramanımız ekibinden geri kalanlar ile Rebellion'ı yok etmeye çalışacak. İkonik Star Wars mekanları ve karakterleri ile karşılaşacağımız hikaye sırasında İmparator'un intikamını almaya çalışacağız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 19:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Battlefront 2 için yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir