Star Wars: Battlefront 2'nin oyun içi ödeme sistemi kaldırıldı

Hakan Hervenik 17.11.2017 - 11:01
EA, başta yapması gerekeni geçte olsa yaptı.

Star Wars: Battlefront II'nin mikro ödeme sistemi oyuncuları ayağa kaldırmıştı. Yapılan eleştiriler ve ölüm tehditleri sonucunda ise EA ve DICE, Star Wars: Battlefront 2'nin oyun içi ödemelerini tamamen durdurdu. Sosyal medyada bir açıklama yayınlayan EA şöyle dedi:

"Oyunun dünya çapında yayınlanmasını yaklaşırken, oyunun tasarımında zorluklar olduğunu hissediyorsunuz. Oyuncuları oyun içerisinde dezavantajlı bir duruma sokacak durumları da izlerden dinledik ve bunlar dışında güzel bir oyunu gölgede bıraktığını biliyoruz. Bu hiçbir zaman bizim amacımız değildi. Doğru yapamadık, özür dileriz. Sizi gayet iyi bir şekilde duyduk. Bu yüzden tüm oyun içi ödemeleri kapattık. Bu süreçte oyuncularımızı daha çok dinleyeceğiz, ayarlamalar yapacağız ve  dengelemeler üzerinde çalışacağız. Bu da demek oluyor ki Crystal satışları an itibari ile çevrimdışı ve bütün karakter gelişimi oyun içerisinde kazandığınız krediler ile gerçekleşecek. Crystal satışları gelecekte tekrar aktif olacak. Ancak, bu oyuncuları dezavantajlı bir duruma sokmayacağını anladığımız zaman olacak. Konu hakkında daha fazla bilgiyi yakında vereceğiz."

Star Wars: Battlefront 2'nin oyun içi ödemeleri kaldırılı

Görünüşe göre EA ve DICE oyuncuların öfkesine daha fazla dayanamadı ve dengeleme yapana kadar oyun içi ödemeleri kapattı. Çoğu oyuncunun oyun içerisinde kazandığı puanlarla kendini geliştirmesi, eminim bir sıkıntı teşkil etmiyordur. Bakalım Star Wars: Battlefront 2'de ne gibi değişiklikler yapılacak.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2017 23:52
Beter olsun yavşaklar her EA ve Ubisoft oyununda neredeyse aynı terane. Hele ki EA.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2017 19:59
O sonradan gelecek hiç denmeseydi takdirimi kazanmışlardı
Kalan Karakter: 300 Gönder
propontis
propontis 17.11.2017 15:49
Adam hala sonradan gelecek diyor. Almayın bu oyunu arkadaşlar. Resmen dalga geçiyorlar. Bozmayacagını anlayıncaymış, bak sen. Ulan içine etti oyunun, ne bozması kaldı artık...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2017 14:46
Satşlar düşecekti tabi şimdi satışlar daha iyi olacak belli bi brajı aşınca yapıştır mikro ödemeyi aksın paracıklar bu EA kafa zehir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 17.11.2017 13:56
Bence oyunun çıkış satışlarına gölge düşürmemek için yapılan bir hamle. Yeterince satış yaptıklarından emin olduktan sonra bir güncelleme ile yine aktif duruma getirip katakulliye gideceklerdir. Oyunu satın alıp heveslisi kıvamına gelen oyuncular da bir noktadan sonra oyun içi ödemelere başvurmaya başlar. Alıştır, sonra mecbur et taktiği.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Battlefront 2'nin oyun içi ödeme sistemi kaldırıldı
İlginizi Çekebilir