Star Wars Battlefront II için yeni video yayınlandı

Hakan Hervenik 19.08.2017 - 20:34
Yayınlanan video ile uzun zamandır beklenen uzay savaşları tanıtıldı.
Bugün Electronic Arts ve EA Dice, merakla beklenen oyunları Star Wars: Battlefront II için yeni bir video yayınlandı.Yayınlanan bu video ile EA Dice beklentinin çok yüksek olduğu uzay savaşlarını gösterdi.

Starfighter Assault ismini alan çoklu oyuncu modu, Star Wars evreninde bulunan güçlü fighterlara sahip olacak. X-Wing, TIE Fighter ve A-Wing bunlardan sadece bir kaçı. Önümüzdeki hafta Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleşecek olan Gamescom'da oyuncuların deneyebileceği Starfighter Assault, hayranlar tarafından özellikle isteniyordu. Kontrolleri geliştiren DICE, karakterlere olduğu gibi gemilere de özelleştirme getiriyor. Sınıflara göre değişkenlik gösterecek olan gemiler, oyuncuların "kendini tekrarlama" şikayetini geride bırakmaya çalışacak. Battlefront oyuncularının ilk oyunda filmdeki favori sahnelerini canlandıramaması üzerine gelişen yeni Starfighter Assault, oyuncuların tekrar gönlünü almaya çalışacak.

Sevilen Star Wars filminin üç farklı döneminde geçecek olan mod, bu dönemlerdeki çoğu fighter'ı ve büyük gemileri içerecek. Videoya bakarak karar verecek olursak, çok başarılı gözüküyor. Yayınlanan videoyu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Star Wars: Battlefront II, 17 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC'de çıkışını yapacak.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2017 09:45
Dice yeni Battelfront oyunu sağlam geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Battlefront II için yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir