Star Wars: Battlefront modu sinematik bir deneyim sunuyor

Ahmet Özçilingir 18.04.2018 - 10:29
Star Wars severlerin ilgisini çekecek mod oyunu sinematik bir hale getiriyor.

The Jedi Chronicles - Rebellion against the Empire adlı mod'un geliştiricisi, Star Wars Battlefronts için, Star Wars hayranlarını heyecanlandıracak bir mod geliştirdi. Oyuna eklenebilecek bu modla birlikte, oyun ekranındaki tüm "gereksiz" kalabalık kaldırılmış.

Star Wars evreninde gezinmenin alternatif yolu.

Bekleme ekranındaki ipuçları da dahil, oyun ekranında oyuncunun dikkatini dağıtacak her şey, kazanılan bonus ve puan görselleri dahil, oyun ekranından  çıkartılmış. Böylece oyun daha sinematik bir görünüme kavuşurken, oyuncunun da kendini Star Wars evreninin bir parçası gibi hissetmesi sağlanmaya çalışılmış. Ancak her modda olduğu gibi, bu modda da bir takım eksikler var ne yazık ki. Örneğin; modu yükledikten sonra, oyun sadece erkek ve sakalsız bir karakterle oynanabiliyor ve jumppack'ler ile A-Wing'ler de tamamen oyundan kalkıyor. Tüm bunlara rağmen sinematik bir deneyim yaşamak isteyenler ve Star Wars evreninde, en azından Battlefront haritalarında dolaşmak isteyenler, modu indirip deneyebilir. Aşağıdaki linkten mod'un nasıl göründüğüne göz atabilirsiniz.   

EA Dice'ın geliştirdiği Star Wars Battlefront, 2015 yılında çıkmış, tüm platformlarda 14 milyondan fazla kopya satış sayısına ulaşmıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 18.04.2018 22:31
Ah ah içinde yodadan eğitim aldığımız Luke olarak oynadığımız bir SW oyunu çıksa keşke...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Battlefront modu sinematik bir deneyim sunuyor
İlginizi Çekebilir