Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Star Wars: Battlefront, PlayStation 4'te oldukça iddialı

Yapımcılar PS4'ün tüm gücünü kullanacaklarını açıkladı

Star Wars: Battlefront, PlayStation 4'te oldukça iddialı
Görünüşe göre DICE yeni oyunları Star Wars: Battlefront'un PlayStation 4 sürümünde herhangi bir sorun yaşamıyor. Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Star Wars: Battlefront fragmanı ile oyun tutkunlarını şaşırtmayı başaran DICE ekibi, görüntülerin PlayStation 4 sürümünden alındığını açıklayarak hayranlarını daha da şaşırtmıştı.

Star Wars: Battlefront, PlayStation 4'te oldukça iddialı

Bu tip görüntülerin genellikle son sistem bilgisayarlar yardımı ile alındığını bilen kullanıcılar, oyunun PlayStation 4 sürümünün dahi bu kadar güzel gözükmesini şaşkınlıkla karşıladı.

PlayStation Blogcast'e konuşan Battlefront yapımcısı Sigurlina Ingvarsdottir, yaptığı açıklamada oyunun PlayStation 4'de muhteşem gözüktüğünü, bunun sebebinin ise DICE'ın, PS4 donanımını iyi tanıması olduğunu belirtti.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Oyun hakkında bir şey görmeden oyunu kötülemeye gerek yok bence.E3 2015 de görücez oyunun iyi mi kötü mü olduğunu.

0 puan
MO
MK Okuru

bf3 de ps3'ün bütün gücünü kullanacaktı güya.Yalan dolan başka bir şey değil.Serinin içine edeceksiniz bari sessiz kalın azıcık.

0 puan
MO
MK Okuru

oyun çıktıktan 3 ay sonra da konsolun tam gücünü kullanmadık falan derler.

0 puan
MO
MK Okuru

4 gezegen 8 haritaGalactic Qonquest yok Instant action yok Clone Wars Era yok oyun daha çıkmadan Force Awakens DLCsi asçıklandı pre order yapanlar ekstra silahlar alıyorlar uzay savaşları yok campaign de yok yani Battlefront2 deki neredeyse bütün geliştirmeleri vegüzellikleriçıkarmışlar class da yok

0 puan
MO
MK Okuru

ben inanıyorum gelişmiş grafiklerle yeni tekniklerle bu mümkün

0 puan
MO
MK Okuru

4 tane gezegen, en fazla 40vs40 haritalar, kısıtlanmış araç kullanımı, uzayda geçen savaşlar yok, campaign yok; ne kadar güzel göründüğü ikinci hatta üçüncü planda. Film izlemiyoruz oyun oynuyoruz. EA yine bir seriyi daha para hırsına batıracak. Bir BF kaplamasından öteye geçemedi gözümde.

0 puan