Star Wars: Battlefront Season Pass ücretsiz oldu

Hakan Hervenik 13.09.2017 - 10:47
İkinci oyun öncesi EA ve DICE'dan oyunculara hediye.

Star Wars  Battlefront çıkalı neredeyse iki yıl oldu, ama oyuna sahipseniz ve season pass sahibi değilseniz bundan daha iyi fırsat bulamazsınız. Çünkü, Star Wars: Battlefront Season Pass Origin'de ücretsiz oldu. $20'lık bir fiyat etiketine sahip olan Season Pass, Origin'in sevilen uygulaması "On The House"'ın konuğu oluyor. Oyuna sahip olmasanız bile Season Pass'i kütüphanenize ekleyebileceksiniz. EA size zaten oyuna sahip olmanız gerektiğini söyleyecek ama uzun vadede oyun elinize geçerse rahatlıkla tüm içeriklere sahip olacaksınız.

Star Wars: Battlefront Season pass, içersinde dört adet ek paket bulunduruyor bunları sırası ile, Outer Rim, Bespin, Death Star ve Rogue One: Scarif. Bu ek paketler ile birlikte oyuna dört yeni modu, sekiz kahraman ve tam 16 harita ekliyor. Season Pass sahipleri aynı zamanda oyunda bulunan "Shoot First" emoteunun sahibi olacak.

Yeni oyunun çıkışına hazırlanan DICE ve EA, tahmin edersek oyunculara ilk oyunu tüm içeriği ile göstermek için böyle bir yol izlemiş. Yeni oyunları Star Wars: Battlefront II ise 17 Kasım'da çıkışını yapacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phoenixboy
Phoenixboy 14.09.2017 04:20
Bu arada not geçeyim şu an PS4'te STAR WARS BATTLEFRONT ULTİMATE EDİTİON'i sadece 15 tl'y satıyorlar. Ultimate edition içerik olarak sezon pass ve tüm diğer dlcleri kapsıyor. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Battlefront Season Pass ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir