Star Wars: Battlefront sorularına yanıt geldi!

Alperen Yüksel Altuğ 14.07.2015 - 12:43
Cevaplar sizleri hem mutlu hem de mutsuz edebilir.
Geçtiğimiz ay, E3 2015 konferansı ile tekrar kendini gösteren Star Wars: Battlefront büyük bir ilgi ile takip edildi.

Muhteşem oynanış videosu ile gönüllere taht kurmayı başaran oyun ile ilgili birçok soru , geliştirici ekip DICE'a yöneltilmeye devam ediliyor. Bugün ise DICE, bu sorulardan bazılarına cevap verdi. Peki ya bu cevaplar bizleri ne kadar memnun etti?

İlk aydınlanan soru, herkesin kullanmak için delirdiği Walker Assault oldu. Kullanıcılar, bu aracın haritada nasıl bulunacağını sordu. Gelen yanıt ise; sistemdeki güce bağlı olduğunu, eğer yeterli bir güce sahip olduğumuzda Walker Assault aracına ulaşabileceğimizi öğrendik.

İkinci soru ise yine araçlar ile ilgili oldu. Bu sefer ki araç ise Y-wing! Görünüşü ve hızı ile bizleri etkileyen araç, E3 2015'te gösterilmişti. Fakat akıllardaki soru, bu araç kullanılabilir mi olacağı idi. DICE ekibinden gelen yanıt hepimizi üzdü. Y-wing araçlarını bizler kullanamayacağız. Ayrıca her oyun modunda da bulunmayan aracı, sadece destek için belirli koşullara bağğlı olarak oyuna dahil edebileceğiz.

Diğer bir soru ise nam-ı değer Split-Screen oldu. Bölünmüş ekran olarak çevirebileceğimiz oyun modunun, sadece PlayStation 4 ve Xbox One için geçerli olacağı belirtildi.

Son olarak ise, görevlerde ki performansın; çoklu oyuncuya etkisini öğrendik. Görevleri oynamanın, direkt olarak çoklu oyuncuya etkisi yok. Mesela bazı oyunlarda seviye artışı yaşanıyordu. Ama Star Wars Battlefront'ta bunun olmayacağı, ama görevler neticesinde; çoklu oyuncuda kullanılabilir olacak bazı ödüllerin verileceği belirtildi.

Frostbite 3 ile geliştirilen Star Wars Battlefront, Kasım ayı içerisinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 12:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2015 10:05
y-wing kullansaydık iyiydi be:(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2015 10:05
Yahu battelfrontu bırakın, çok güzel grafikler de, bu oyun serisi çok sıkıcı, sürekli kendini tekrar ediyor, 1 hafta sonra sıkılıyorsunuz. Bana KOTOR3 den ahber verin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2015 17:30
İyi güzelde çok fazla şey kısıtlamışlar be.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Battlefront sorularına yanıt geldi!
İlginizi Çekebilir