Star Wars Battlefront’un hikaye ve multiplayer modu detaylandı

Çağlar Avcıl 13.02.2015 - 11:31
Oyun tüm Star Wars hikayesini kapsayacak
DICE’ın bu yılın sonunda çıkacak oyunu olan Star Wars Battlefront’la ilgili bilgiler sızdırıldı.

Sızdırılan bilgilere göre Battlefront'ta, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlar bulunacak. Çok oyunculu kısmı önceki Battlefield oyunlarındaki gibi 64 kişilik devasa savaşlara sahne olacak. Hikaye modunun ise günümüz oyunlarından çok daha uzun süreceği belirtildi.

Star Wars Battlefront’un hikaye ve multiplayer modu detaylandı
Oyunun hikayesi tüm Star Wars destanını baştan sona anlatırken size hem The Old Republic hem de Rebellion gurubunun gözünden oynama imkanı sunacak. Hikaye döngüsünün çoğunlukla orijinal üçlemeye odaklanacağı, ancak olayların başını anlatan sonraki üçlemeden de olaylara yer verileceği belirtildi. Ayrıca ilginç bir bilgi de oyunun son bölümünün Star Wars’un 7. Filmi olacak olan The Force Awakens’ın da başlangıcını oluşturacağı yönünde.

Çoklu oyuncu kısmında ise bazı savaşların uzayda ve karada geçeceği belirtildi. Ancak bu modun kendini Battlefield oyunlarından farklı kılan kısmı ise “hero” (kahraman) sistemine sahip olacağı söylentisi. Bu bilgiler resmi değil, ancak EA’den bu baharda oyunla ilgili kesin bir açıklama yapılacağı da söylenenler arasında.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 12:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Battlefront’un hikaye ve multiplayer modu detaylandı
İlginizi Çekebilir