Star Wars: Episode IX yönetmensiz kaldı

Hakan Hervenik 6.09.2017 - 11:22
Lucasfilm ve Colin Trevorrow yollarını ayırdı.

Star Wars, bir başka yönetmen krizi ile karşı karşıya kaldı. Han Solo filminin yönetmenlerinin filmden ayrılmasından sonra şimdi de Star Wars: Episode IX'nin yönetmeni Colin Trevorrow ile yollar ayrıldı. İki tarafın anlaşması üzerine verilen karar, Star Wars'un resmi internet sitesinde "Lucasfilm ve Colin Trevorrow, ortak bir karar ile yollarını ayırmıştır. Colin, çok iyi bir yönetmendir ve Star Wars Episode IX'un gelişiminde çok yardımcı olmuştur. Ancak, proje hakkında iki tarafın görüşleri çakıştığı için bu sonuca varılmıştır. Colin'e en iyi dileklerimizi sunarız ve film hakkında daha fazla bilgiyi yakında sunacağız."

Olayların nasıl geliştiği hiçbir yerde söylenmese de 40 yaşındaki Trevorrow'un son filmi The Book of Henry'nin çok kötü kritikler almasının bu sonucu getirdiği söyleniyor. Jurrasic World ve Sfaty Not Guaranteed gibi başarılı filmlerin de yönetmeni Colin'in geleceği şimdilik belirsiz. Yeni yönetmenin kim olacağı hakkında da Lucasfilm ve Disney'den bilgi yok.

Star Wars: Episode IX'un çıkış tarihi 24 Mayıs 2019. Bu da Lucasfilm'e düşünmek ve doğru yönetmeni bulmak için epey bir süre veriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Episode IX yönetmensiz kaldı
İlginizi Çekebilir