Star Wars: Episode IX'un çıkış tarihi ertelendi

Hakan Hervenik 13.09.2017 - 11:36
JJ Abrams'ın projeye katılması ile filmin çıkış tarihi ertelendi.

Dün Star Wars'un resmi sitesinde açıklanan JJ Abrams'ın Episode IX'u yöneteceği ve yazacağı açıklanmıştı. Gelen bir diğer haber ise filmin çıkış tarihinin yedi ay ertelenmesi oldu. Mayıs 2019'da çıkış yapması beklenen film, 20 Aralık 2019'da vizyona girecek.

Star Wars: Episode IX'un çıkış tarihi ertelendi

JJ Abrams hatırlarsanız 2015'de Star Wars'un yeni üçlemesinin ilk filmi olan Star Wars: The Force Awakens'i yönetmişti. Jurassic World'ün yönetmeni Colin Trevorrow'un geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde filmi bırakmasından sonra alınan karar üzerine Abrams'ın en uygun aday olacağı düşünülmüş. Aynı zamanda filmin yazarı da olacak olan JJ Abrams, Justice League ve Batman v Superman: Dawn of Justice'ın yazarı olan Chris Terrio ile birlikte çalışacak. Eski yönetmen ile birlikte çalışan Terrio, yapılan değişikliklerden sonra senaryonun tekrar yazılması gerektiğini söyledi.

Önümüzdeki Star Wars filmi The Last Jedi olacak. Aralık ayında çıkacak olan Star Wars filmi 2018 Mayıs'da çıkması beklenen Han Solo filmi olacak. Han Solo filmi de aynı şekilde yönetmen krizi yaşamıştı. Ancak, bu değişiklik filmin çıkış tarihini etkilemedi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 02:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Episode IX'un çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir