Star Wars Hunters çıkış tarihi ertelendi

Talha Ramazan Yüzmeç 19.07.2022 - 13:10
Star Wars: Hunters çıkış tarihi gelecek yıla ertelendi. Bu duruma oyuncular fazla tepki göstermese de gelcekte ne olacağını bilemeyiz.

Star Wars: Hunters, 2021'de bir Nintendo Direct etkinliği sırasında ortaya çıkmasından bu yana devam eden bir çalışma olduğunu hepimiz biliyoruz. Rekabetçi bir arena oyunu olarak duyurulan yapım, Star Wars oyunlarının oynanış dinamiğine farklı bir bakış açısı getirmek üzere ayarlandığı söyleniyor. Star Wars: Hunters çıkış tarihi bu yıl olarak açıklanmıştı.

Star Wars Hunters çıkış tarihi 2023'e ertelendi

Ancak geliştirici Zynga, Star Wars: Hunters çıkış tarihinin gelecek yıla ertelendiğini duyurdu. Star Wars: Hunters, Android, iOS ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek ve oynaması ücretsiz bir oyun olacak. Oyun üç farklı modda, sekize kadar oyuncu ile oynanabilecek. Star Wars hayranlarının tanımaya ve sevmeye başladığı çeşitli farklı sınıfları ve yetenekleri kullanarak, League of Legends veya Paladins gibi oyunlara benzer bir oyun döngüsünde olacağını görüyoruz. 

Star Wars Hunters çıkış tarihi ertelendi

Gecikmenin duyurusu doğrudan Zynga'nın resmi Twitter hesabından geldi. Duyuruda Zynga, gelecek yıllar boyunca eğlendirecek rekabetçi bir savaş arenası oyunu yaratma arzusunu vurguluyor. Duyuru ayrıca Star Wars: Hunters'ın lansmanının durumuna da değiniyor. Ekip gelecek yılın çıkış tarihi için çalışırken, oyunun lansman sürümüne önümüzdeki birkaç hafta içinde gelecek yeni bir güncelleme ile yeni içeriklerin ekleneceği konuşuluyor. Gecikmeler sektörde giderek yaygınlaştı ve bu duyuru hafif bir tepkiyle karşılandı. Oyunu geliştiren ekibin önünde uzun bir yol olduğunu görüyoruz.

Bu gecikmeler oyuna olan ilgiyi ne yönde etkileyeceği bilinmez ama şu anlık Zynga'nın işleri yolunda gibi gözüküyor.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2022 17:38
Mümkünse hiç çıkmasın. Betasını oynamış biri olarak söylüyorum, bu oyun Star Wars ismine hakarettir..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Hunters çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir