Star Wars: Jedi 3 Yolda

Tunay Şahin 25.09.2023 - 12:53
Cameron Monaghan, "Umarım gerçekten muazzam bir proje ortaya koyabiliriz" diyerek Star Wars: Jedi 3'ün yolda olduğu iddiasında bulundu.

Cameron Monaghan, tanınmış aktör ve seslendirme sanatçısı, Star Wars: Jedi 3 oyununun geleceğini ifade etti. Ocala Comic Con'da geçen hafta gerçekleşen bir konuşmasında Monaghan - ana karakter Cal Kestis'in canlandırıcısı - "Üçüncü bir Jedi Fallen Order oyununda yer aldığını" belirtti. Panel sırasında Monaghan, "Şu an üçüncü oyunun yapım aşamasındayız. Bu büyük bir adım. Elbette şimdiye kadar bazı tartışmalar yaşandı, fakat umuyorum ki sonunda gerçekten harika bir şey başarabiliriz" dedi.

Star Wars: Jedi 3 Yapım Aşamasında

Bu bilgi, popüler olan Star Wars Jedi serisinin yönetmeni Stig Asmussen'in Respawn Entertainment ve EA'den ayrıldığı haberlerinden kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Asmussen, Star Wars Jedi: Fallen Order ve Star Wars Jedi: Survivor oyunlarından tanınıyor.

Star Wars: Jedi 3 Yapım Aşamasında

EA'den bir temsilci ise konu hakkında şunları söyledi: "Stig Asmussen, Respawn'dan başka maceralara atılmak üzere ayrılmaya karar verdi. O'na en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Deneyimli Respawn yöneticileri, Star Wars Jedi: Survivor projesine devam ederken ekibi yönlendirmeye devam edecekler."

EA, yakın zamanda Nisan ayında Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülen Star Wars Jedi: Survivor oyununun, ilerleyen dönemde önceki nesil olan Xbox One ve PlayStation 4 için de uyumlu olacağını duyurmuştu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2023 17:42
Bizim Jar Jar Bahattin abi var gözü yollarda. Kılıcı ışısa yeter diyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Jedi 3 Yolda
İlginizi Çekebilir