Star Wars Jedi Survivor çıkış tarihi belli olmuş olabilir

Murathan Özlü 25.07.2022 - 19:18
Star Wars Jedi Survivor çıkış tarihi yakın zamanda yaşanan bir Playstation sızıntısında ortaya çıkmış olabilir, sızıntıya göre oyun Mart 2023'te çıkacak.

Star Wars Jedi Survivor çıkış tarihi 2023 yılının ilk ayları olabilir. Bir kaç gün önce yaz indirimlerinin başladığı Playstaton Store platformunda, Star Wars Jedi: Survivor "İstek Listesi" için açılmış durumda. Playstation Store'un veri tabanına dalan bir veri madencisine göre Jedi:Survivor Şubat 2023 sonu ile Mart 2023 başı arasında çıkacak.
Star Wars Jedi Survivor çıkış tarihi en geç Mart 2023 olabilir

Playstation 5, Xbox X/S ve PC platformlarına çıkacak olan Jedi: Survivor'un gelecek yıl çıkacağı biliniyordu. Oyunun resmi çıkış tarihinin en erken The Game Awards 2022 sırasında, yani Aralık ayında duyurulması bekleniyor. Star Wars Jedi: Survivor'un Steam sayfası da ayrıca açılmış durumda.
Star Wars Jedi Survivor çıkış tarihi
Oyunun Steam sayfasında Jedi: Survivor'un sistem gereksinimlerine dair verilen tek detay oyunun "64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektireceği". Star Wars Jedi: Fallen Order PC ve konsollara aynı anda çıkmıştı, bu yüzden Playstation için belirtilen çıkış tarihinin PC için de geçerli olacağı belirtiliyor.

2019 Kasım ayında çıkan Jedi:Fallen Order Electronic Arts'ın beklentilerinin aksine, tek kişilik bir oyun olarak son derece olumlu eleştiriler almıştı.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Jedi Survivor çıkış tarihi belli olmuş olabilir
İlginizi Çekebilir