Star Wars Jedi: Survivor video inceleme

Ersin Kılıç 28.04.2023 - 18:30
Star Wars Jedi: Survivor video inceleme içeriğimizde dövüş sistemine, grafiklere ve oyunun tüm detaylarına yakından göz atıyoruz.

Cal Kestis'in hikayesine tanıklık ettiğimiz serinin yeni oyunu uzun bir bekleyişin ardından nihayet karşımıza çıktı. Geçtiğimiz günlerde oyunun incelemesi ile karşınıza çıkmış (Star Wars Jedi: Survivor inceleme) ve detayları sizlerle paylaşmıştık. Bu sefer de Star Wars Jedi: Survivor video inceleme içeriğimiz ile karşınızdayız.

Star Wars Jedi: Survivor video inceleme / PS5

Star Wars Jedi: Survivor'da bildiğiniz gibi Order 66'da hayatta kalmayı başaran ve İmparatorluğun radarına giren Cal Kestis'in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. İlk oyunun kısa bir özeti ile başladığımız bu yeni macerada High Republic dönemine kadar ince ayrıntılara yer verilmiş. iyi ve kötü, aydınlık ve karanlık taraf arasındaki durum hikayeye başarılı bir şekilde yedirilmiş.

İlk oyunun izinden giden bir yapıya sahip olsa da Star Wars Jedi: Survivor özellikle oynanış tarafında Stances gibi yeni özellikler sunuyor. Dövüşleri çok daha keyifli ve akıcı bir hale getiren yeni bir sistem var karşımızda. Platform dinamikleri, hikaye ve dövüş sisteminde üzerine koyan yapım, yan görev ve ödül sisteminde ise sınıfta kalmış.

Keşif hissiyatını destekleyecek bazı içeriklere de yer verilseymiş gerçekten muazzam olabilirmiş. İş oyun süresini uzatmaya gelince oyunun biraz sınıfta kaldığını kabul etmek gerek. Fakat ana hikayeyi ve bazı yan görevleri büyük bir keyifle oynayacağınızı garanti edebilirim. 

Star Wars Jedi: Survivor

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2023 12:28
Işın kılıçlı Bannerlord, kes, kes ilerle, oyun demeye şahitsiz. Hem pahalı, hem de Türkçe değil. Ya biz neler, neler oynadık. Star Wars'ı heba ediyorlar. Ersin için üzüldüm, vaktini daha iyi değerlendirebilirdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Jedi: Survivor
İlginizi Çekebilir