Star Wars Jedi: Survivor oynanış fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 10.04.2023 - 11:42
Star Wars Jedi: Survivor için oynanış görüntülerinin de yer aldığı yaklaşık iki dakika uzunluğunda yeni bir fragman yayınlandı.

Oldukça iyi övgüler alan Fallan Order'ın devamı olarak karşımıza çıkacak oyun için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bizim de Los Angeles'ta düzenlenen özel bir etkinlikte oynama şansına eriştiğimiz Star Wars Jedi: Survivor için yaklaşık iki dakika uzunluğunda yeni bir video yayınlandı.

Bakınız: Star Wars Jedi: Survivor oynadık

Star Wars Jedi: Survivor yeni oynanış fragmanı yayınlandı

Videoda hem sinematik sahnelerden hem de oynanıştan vurucu anlara yer verilmiş. Özellikle değişen dövüş sistemi ve kombo yapısı ile ilk oyuna göre çok daha iddialı bir oyun geldiğini söyleyebiliriz.

Star Wars Jedi: Survivor oyununda daha güçlü ve deneyimli bir Cal Kestis (Cameron Monaghan) ile karşılaşacağız. ilk oyundaki olaylardan beş yıl sonrasını konu alan yeni oyunda Cere Junda (Debra Wilson), Greez Dritus (Daniel Roebuck), Merrin (Tina Ivlev) ve yeni ¨paralı asker¨ Bode Akuna (Noshir Dalal) gibi karakterleri de görme şanına erişeceğiz.

Star Wars Jedi: Survivor oynanış fragmanı yayınlandı

İmparatorluğun gölgesinde kaderiyle yüzleşmek isteyen Cal’ın bu arayışı, onu ve arkadaşlarını ¨Bedlam Raiders¨ın evi olan Koboh da dahil olmak üzere Star Wars evrenindeki yeni gezegenlere ve tanıdık sınırlara sürükleyecek. 28 Nisan’da tüm yeni nesil konsollar ve PC için yayınlanacak olan Star Wars Jedi: Survivor , yeni neslin tüm avantajlarından yararlanacak ve tam anlamıyla sinematik bir ¨Jedi deneyimi¨ sunacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Jedi: Survivor oynanış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir