Star Wars Jedi: Survivor yaması açıklandı

Basın Bülteni 2.05.2023 - 11:08
Star Wars Jedi: Survivor yaması oyuna birçok düzeltme getiriyor. PC, Xbox Seris X / S ve PlayStation 5 için yama notları açıklandı.

Star Wars Jedi: Survivor yaması oyuna birçok düzenleme getiriyor. 28 Nisan’da PC ve konsol sistemleri için piyasaya çıkan Star Wars Jedi: Survivor, dün PC versiyonu için, çeşitli hataları düzelten bir yama almıştı. Bugün ise PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için aynı güncellemeler geliyor.

Çıkışıyla birlikte performans hatalarıyla da bolca konuşulan Star Wars Jedi: Survivor, 1 Mayıs itibarıyla PC için birçok problemi ortadan kaldıran bir yama aldı. Bugün ise aynı yama konsol sistemleri için geliyor.

Star Wars Jedi: Survivor yaması

Star Wars Jedi: Survivor yaması neler getiriyor?

1 Mayıs - PC Yaması

  • Ray-trace özelliği açık olmadan işlenen grafiklerde performans iyileştirmesi yapıldı.

2 Mayıs - PS5 & Xbox Series X|S Yamaları

  • Konsol sistemlerinde, oyunun farklı yerlerinde yaşanan kilitlenmeler düzeltildi.
  • Sinematikleri geçerken yaşanan kilitlenmeler onarıldı.
  • Konsol sistemlerinde performans iyileştirmeleri yapıldı.
  • Mantis’in içerisinde yaşanan dinamik kumaş sorunu çözüldü.
  • Çeşitli grafik problemleri düzeltildi.
  • Kayıtlı Nekko renklerinin kayıt olmaması problemi çözüldü.
  • Kayıtlı Nekko’nun ahırdan kaybolması sorunu çözüldü.
  • Sinematiklerde yaşanan, üst üste binen diyalog sorunu çözüldü.
  • Bazen meydana gelen çarpışma (nesnelerin birbiriyle olan etkileşimi) sorunu giderildi.
  • Fotoğraf modunda bazı düşman yapay zeka karakterlerin T Pozunda (karakter modellemesi yaparken varsayılan olarak atanmış, kollar açık poz) kalma problemi çözüldü.
  • Doma ile konuşurken yaşanan donma sorunu çözüldü.
  • BD-oil görsel efektinde yaşanan bir hata düzeltildi.
  • Chamber of Duality’den çıktıktan sonra oyunu kaydetmeyip öldüğünüzde bu mekanda kısılı kalma problemi giderildi.

Bu güncellemelerin PC sistemleri için 1 Mayıs itibarıyla yayınlandığını hatırlatırız. Tüm platformlar için yeni güncellemeler hazırlık aşamasında ve Electronic Arts bunların ne zaman yayınlanacağı hakkında yakında bilgi vermeyi hedefliyor.

Star Wars Jedi: Survivor yaması, sahip olduğunuz platformdan indirilebilir.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2023 14:30
daha yeni çıkmış oyuna gelen bu yamaları bir türlü anlayamıyorum
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2023 20:51
Oyunu satıp para kazanmak isteyen şirketlerin yoğun zaman baskısı oluyor. Eskiden bu kadar olmazdı çünkü önceden dünyada bu kadar tüketim çılgınlığı yoktu. İşin ilginci sen ben adam gibi çıksın istiyoruz ama oyunu bu haliyle bile alan milyonlar var ki bu da şirketlerin daha çok iştahını kabartıyor.
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2023 17:33
Oyun sorunlu hacı, düzeltmek için yama çıkarıyolar işte nesini anlamıyorsun?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2023 08:38
oyunları bilerek kastırıyolarki pro aldığın zaman 60 fps rahat oynayasın diye anlaşılan prodada grafiksel bi değişim görmicez hep para tuzağ
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2023 15:50
series x'te oynuyorum. h.sonu tatilken yoğun oynama fırsatım oldu. oyun en az 6-7 kere falan dondu ve kapandı. kapanacak diye her meditasyon alanına oturmaya başladım :))) bir de quality ayarında oynayınca kasıyor sanki. sanırım ser. X ve ps5'e bile tam optimizasyon yapamıyorlar. kasmalar beni üzdü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2023 15:16
abicim nerde kaldı bu elden ring'in DLC'si kuruduk valla oyunsuzluktan bize tek çare miyazaki'nin mirası başyapıtı,,,ikinci baba oyun olarak silent hill'i bekliyoruz,,3.baba oyun ise tabiki GTA 6,,,merlincim bana böyle gel tirişka oyunlarla gelme,,,, hayde kolay gele
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 2.05.2023 12:29
Cal Kestis aşırı olgunlaşmış! Merrin ?? Cere ile oynadığımız bölümler efsaneydi! Dagan Gera ya yine karanlık lordlar efsane ötesi karizma! ?? Açık dünyalar ciddi anlamda büyük ve sürekli farklı alanlar keşfediyorsun! Yerleşkeler mekanlar barlar süper! Kılıç tutma teknikleri ve her birinin özellikleri süper! Kostümler harika! Cal’in şekliyle oynayabilmek çok hoş! BD-1 her zaman ki gibi Bbp boop beep gkfkd! Binek hayvanlar çok güzel olmuş! Kelle avcılarıyla her an karşılaşabilme durumumuz etkileyici! Keşfedilecek tapınaklar muhteşem! Git otur manzaraya karşı kafanı dinle. Kurtarmamız gereken insanlar var ve onların bizlere ödülleri falan güzel. Bar’da rakiplerle oynayacağımız bir oyun da bulunuyor. Akvaryuma bakabiliyoruz. Yeni şarkılar edinebiliyoruz. Merrin’in ses tonunu tek geçerim! Bundan sonrasında ufak spoiler’lar var. Hikaye gerçekten merak uyandırıcı! Dagan Gera’yı bulduğumuz sahne çok gergindi mesela. Sonra farklı bir bölümde kolunun kesik olduğunu görüyoruz ve çoook sonraki bir bölümde kolunun neden kesik olduğunu öğreniyoruz! Ardından her şey bitti derken bir dostumuzdan darbe yiyoruz ve sonrasındaki kovalamaca sahnesi of of OF diyorum!!! Cere ile Darth Vader mücadelesi harikaydı ya!!! Haa bir de Merrin ile bir bölümümüz var ve oradaki kaçış sahnemis portallar efsane ötesi! İnanılmaz bir duyguydu! Grafiklerde ara ara gariplikler olabiliyor. Maalesef ki ara ara yaşadım evet FPS düşüşleri olabiliyor! Bu biraz üzücü! Ama oyundaki gezegenler ve açık alanlar ciddi anlamda çok büyük karmaşık ve aşırı güzel emek edilerek, düşünülerek tasarlanmış. Yapmak için yapılmamış. Cidden takdir ediyorum. Oyunu henüz bitirmedim ama şimdiden üçüncü oyun için SABIRSIZIM! Teşekkürler @eastarwars @ea ! ??????????
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Jedi: Survivor yaması
İlginizi Çekebilir