Star Wars Kinect detaylandı

Murat Halilbeyoğlu 6.06.2011 - 09:58
Yıldızlara elleriniz ile dokunun
Microsoft ve LucasArts en sonunda yavaş yavaş Star Wars Kinect üzerindeki perdeyi kaldırıyor

Oyunun ön incelemesinin yayımlandığı Entertainment Weekly dergisinde oyunda Jedi Destiny modu anlatıldı. Yeni birkaç karakterden birisini seçerek oynayacağımız bu yeni oyunda filmdeki Episode One'da gelişen olaylardan sonra gerçekleşen bir komployu çözmeye çalışacağız.

Episode Three'nin sonlarına doğru oyun her altı filmde geçen yerleri de ziyaret ettirecek bilere. Bunların içinde Empire Strikes Back filminde gözüken Bespin gezegeni de dahil.

Oyunda genel olarak en önemli özellikleri sıralarsak Darth Vader ile dövüşecek, ses komutları verebilecek ve yanındaki bir arkadaş ile co-op oynayabileceksiniz.

Star Wars Kinect detaylandı
Diğer oyun modlarından bahsedildiyse de detaylandırılmadı. Lakin bahsedilen çok hoş bir özellik var ki, o da oyuncular "Güç"ü kullanarak etrafta nesneleri fırlatabilecekler. Bunun yanında pod yarışı olacak, X Wing savaş gemileri ile savaşa girilecek ve en önemlisi ışın kılıcı kullanılacak.

Baş yapımcı Craig Derrick yaptığı bir açıklamada "Eğer ben bu hareketleri yapıyorsam ve ekrandaki karakterim de bunları tekrarlıyorsa o zaman sıkı bir adammış gibi görünmek isterim. Animasyonları arttırmak istedik, dolayısı ile elimdeki ışın kılıcını sağa sola salladığımda harika görünecek. En büyük değişim buydu ve işe de yarıyor."
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 04:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Kinect detaylandı
İlginizi Çekebilir