Star Wars: Rebels'ın 4. Sezon fragmanı yayınlandı

Hakan Hervenik 5.09.2017 - 13:45
Yayınlanan yeni fragmanda bir sürü Rogue One referansı mevcut.

Star Wars'un animasyon dizilerinden Rebels, Star Wars evreninde kendini sevdirerek yerini aldı. Final sezonu olan 4. Sezon, önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak olan dizi için ise yeni bir fragman yayınlandı. İçerisinde çok şey bulunduran bu fragmanda, en çok dikkat çeken nokta Rogue One için yapılan referanslar olabilir.

Director Krennic ve Stardust ( Hem Jyn Erso hem de Death Star'ın kod adı) isimleri yanı sıra, filmin dikkat çeken Death Trooper'lar ve Saw Gerrera bulunuyor. Geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleşen Star Wars Celebration'da dizinin 4. Sezonunda son bulmasının nedenini açıklayan Dave Filoni, "Her jenerasyonun kendisine ait bir Star Wars macerası olmalı. Bu dizi ile birlikte büyüyen çocuklar için Rebels, bizim için Star Wars filmleri neyse o. Ben de bu hikayeyi ve karakterleri en iyi şekilde sonlandırmak istiyorum." demişti.

Filoni aynı zamanda bir önceki Star Wars macerası olan The Clone Wars için de referans yaptı. 2014 yılında iptal edilen The Clone Wars için "Sonunu getiremediğiniz bir dizi, hayal kırıklığına ve keşkelere dönüşebilir" dedi.

Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
ugurlsm
ugurlsm 5.09.2017 18:25
Çık artık :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Rebels'ın 4. Sezon fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir