Star Wars: Squadrons hikaye moduna yakından bakın

Alparslan Gürlek 27.08.2020 - 23:49
Bu akşam gerçekleşen Gamescom 2020 çevrimiçi etkinliğinde Star Wars: Squadrons oyununun hikaye modunu anlatan bir video paylaşıldı.

Bu akşam gerçekleşen Gamescom 2020 etkinliğinde birçok yeni oyun duyurusuyla beraber bazı oyunlara dair derin detaylar da öğrendik. Star Wars: Squadrons için yayınlanan yeni video da oyunun hikaye moduna dair birçok detayı içinde barındırıyor.

Star Wars: Squadrons tek oyunculu modu tanıtıldı

EA Games tarafından yayınlanan ve özellikle uzay temalı oyunları seven oyuncuların heyecanla beklediği Star Wars: Squadrons oyunu için yeni detaylar paylaşıldı. Starfighter'lar ile girilen it dalaşları gerçekten muhteşem görünüyor. Dilerseniz gelin birlikte seyredelim.

Video kısa bir hikaye anlatımıyla başlıyor, İmparatorluğun seçimini kaostan ve korku saçmaktan yana yaptığına dair başlayan anlatı yavaş yavaş öyle bir kıvama geliyor ki "İşte tam şu anda bana bir görev verip uzayın ortasına fırlatacak" diyorsunuz. Bornia bölgesinin sınırlarında gezen imparatorluk filolarından bahsettiği fragmanın devamında ise galaksinin değiştiğini ve bizim de bunun bir parçası olabileceğimizden bahsediyor. Görevimiz ise az çok belli olmuş durumda; imparatorluğu yen ve galaksiyi kurtar.

Star Wars: Squadrons hikaye moduna yakından bakın

Galaksiyi kurtar ve evrenin kahramanı ol

Bu sırada hikaye anlatıcısının gürleşen sesi, yükselen müzik ve "Cesur ve gözü kara pilotlarımız" ile söze girmesi, oyuncuya verilen gaz enfes. Devamında oyun içi görüntülerle karşılaşıyoruz. Grafiklerin süper göründüğünü söylemeden geçersem büyük ayıp etmiş olurum. Özellikle Starfighter'lar ile uzaydaki kapışmalara katılmak, gemileri belli bölgelerinden başlamak suretiyle yok etmek gibi aksiyonlar enfes görünüyor. Farklı starfighter'lar ile farklı mücadelelere giriyoruz ve hepsinde görevlerimiz çeşitleniyor.

Star Wars: Squadrons yakında çıkıyor

Motive Studios tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı yeni Star Wars: Squadrons oyunu için çıkış tarihi de belli. Grafikleri ve oynanışıyla büyük heyecan uyandıran ve gerçekten nefis gözüken oyun 2 Ekim 2020 tarihinde satışa çıkacak. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarından indirilip oynanabilecek. Yeni nesil yükseltmesi için henüz resmi bir duyuru yapılmadı ancak onun da çok geçmeden geleceğini öngörebiliriz.

Yeni Star Wars oyunu için daha önce yaptığımız haberleri görmek ve daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayarak ilgili sayfamıza gidebilirsiniz. Peki siz Squadrons hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2020 12:05
Multiplayer olcak mı battlefront 2 gibi ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Squadrons hikaye moduna yakından bakın
İlginizi Çekebilir