Star Wars: Squadrons için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 15.06.2020 - 19:24
Star Wars: Squadrons için EA Star Wars resmi YouTube hesabından tanıtım fragmanı yayınlandı. Motive Studios tarafından geliştirilen oyunun fragmanını inceliyoruz.

Motive Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Star Wars: Squadrons için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu fragman Star Wars hayranlarının heyecanla beklediği yeni Star Wars oyununa dair gelen ilk tanıtım videosu oldu.

Star Wars: Squadrons için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Motive Studios imzasıyla Electronic Arts'ın yayınladığı en güncel Star Wars oyunu Star Wars: Squadrons için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Gemi savaşlarının ağırlıkta olduğu tanıtım videosunda tansiyon hep yüksekti ve aksiyon ön plandaydı. Oyunun açıklamasında da bahsedildiği gibi Star Wars: Squadrons oyununda bizleri bol aksiyonlu bir pilotluk deneyimi bekliyor.

Ayrıca Star Wars: Squadrons için yayınlanan tanıtım fragmanında görsellik almış başını gidiyordu. Enfes aksiyon sahneleri içinde bir o yana bir bu yana savrulan yıldız dövüşçüleri ve etrafa saçtıkları parçacıklar lezzetli görünüyordu. 

Heyecan verici 5v5 kapışma, anıtsal filo savaşları çok oyunculu modları ve Star Wars: Return of the Jedi ™ olaylarından sonra Galaktik İmparatorluğun son günlerinde geçen orijinal hikayesiyle 2 Ekim 2020 tarihinde çıkıyor. PlayStation 4, Xbox One konsolları üzerinden geldiği gibi PC için de Origins, Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkacak. Aynı zamanda PlayStation 4 VR ve PC platformları üzerinde çapraz platform çok oyunculu desteği de olacak. EA Play Live etkinliğinde de oyunun oynanışına dair bir sunum yapılacak. EA Play Live için ise TSİ 3:00 belirlenmiş. 

Star Wars: Squadrons için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

Motive Studios Yaratıcı Direktörü Ian Frazier, “Bu oyunu en sevdikleri starfighter'ları ile galakside yükselmeyi hayal eden her Star Wars hayranı için yarattık” dedi. “Motive ve Lucasfilm'deki ekiplerin işbirliğiyle, Star Wars hayranlarını galaksinin daha önce hiç görülmemiş köşelerini kendi gemilerinde keşfetmeye davet eden otantik bir hikaye ile yüksek kaliteli bir starfighter deneyimi yaratabildik. Tüm bunları bu hafta EA Play Live'da çalışırken göstermekten heyecan duyuyoruz. ” diyerek ekledi.

Star Wars: Squadrons'ta oyuncular hem Yeni Cumhuriyet hem de İmparatorluk Filolarından ikonik yıldız dövüşçülerinin kokpitlerinde yer alan pilotlar olarak oynayacaklar. Savaşlara girmeden önce brifing salonlarında planlamalar yapabilecekler, devamında ise en çok düşman gemisini yok etmek için hızlı savaşların içine dalacaklar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Squadrons için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir