Star Wars: The Last Jedi için Skywalker Saga videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 4.12.2017 - 10:14
Saga devam ediyor.

Star Wars: The Last Jedi'ın vizyona girmesine dokuz gün kaldı. Bildiğiniz üzere Disney'in başlattığı yeni üçleme, aynı zamanda Skywalker serisinin son filmi olacak. Rian Johnson'a verilen yeni üçleme, yeni bir Star Wars hikayesini işleyeceği için kahramanlarımızın son macerası Episode 9 olacak. Ayrıca, Rey karakterine hayat veren Daisy Ridley, Episode 9'dan sonra Star Wars filmlerinde rol almak istemediğini belirtmişti. Yayınlanan Skywalker Saga TV spotunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Star Wars: The Last Jedi hikayesi ve kadrosu

The Force Awakens filmine göre çok daha karanlık bir Star Wars filmi olan The Last Jedi, Finn karakterini canlandıran John Boyega'ya göre şimdiye kadarki en karanlık Star Wars yapımı olacak. Başarılı yönetmen Rian Johnson'ın yazıp yönettiği ve 15 Aralık 2017'de gösterime girmesi planlanan Star Wars: The Last Jedi, 9 bölümden oluşacak olan film serisinin sekizinci bölümü olacak.

Filmin yapımcılığını Lucasfilm üstlenirken dünya çapında dağıtımını ise Walt Disney Studios Motion Pictures yapacak. Filmin kadrosunda Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Benicio del Toro, Laura Dern ve Kelly Marie Tran yer almaktadır. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2017 19:35
olm şu kırmızı renkte bir şey var afişlerde şimdide robe kırmızı ne ayaksınız olm sithlerin rengidir salak bir renk kullanımı var bu filmde uyuz etti beni
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2017 12:09
Rey Dark Side'a geçerse The Last Jedi efsaneler arasına girer. Filmde yaratılan bütün algı Rey = Yeni Luke, Kylo Ren = Yeni Vader. Ama bunda bir pilot twist olacağını düşünüyorum tıpkı "The Last Hope"un Luke Skywalker gibi gösterilip aslında Darth Vader olması gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 12:42
Rey yanlış bir ana karakter seçimiydi. O nedenle film i çok merak etmiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 11:37
10 sene önce böyle filmler çıkacak deseler herhalde 10 sene bekleyemeden heyecandan ölürdüm,şimdi tebessüm dahi ettirmiyorlar,ya biz yaşlandık amaç değişti yada artık bunlar sıktı insanları
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: The Last Jedi için Skywalker Saga videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir