Star Wars: The Old Republic Yeni Galaktik Sezon Başlıyor

Basın Bülteni 15.02.2024 - 12:03
Star Wars: The Old Republic'te Galactic Sezon 6 başlıyor. Copero Kalesi, Date Night görevleri ve yeni ödüllerle dolu bu sezonu kaçırmayın.

Star Wars: The Old Republic'in geliştirici ekibi, son canlı yayında Oyun Güncellemesi 7.4.1 ile gelecek olan Galactic Sezon 6'yı ve bir dizi heyecan verici içeriği duyurdu. "Building a Foundation" adını taşıyan bu yeni sezon, oyuncuları Copero Kalesi'ne götürecek ve Date Night görevleri gibi yenilikler sunacak.

Galactic Sezon 6: Building a Foundation

Galactic Sezon 6, Chiss Ascendancy'nin Inrokini Hanesi'nin hikayesine odaklanıyor. Oyuncular, Copero'da geçen bu bölümde, galaksideki değişen zamanlara uyum sağlama çabasında Inrokini Hanesi'ne yardımcı olacaklar. Gizli bir operasyon üssü karşılığında, galaktik olaylara dair derinlemesine bir anlayış sunmak oyuncuların görevi olacak.

Galactic Sezon 6: Building a Foundation

Copero Kalesi ve Hikaye Görevleri

Galactic Sezon 6 ile birlikte oyunculara sunulan Copero Kalesi, bu sezonun hikaye içeriğinin merkez üssü olacak. Ödül yolunda ilerleyerek kalenin ve hikaye görevlerinin kilidini açacak olan oyuncular, Chiss Ascendancy'nin sırlarını keşfedecekler.

Date Night Görevleri

Oyun içinde romantik ilgilerle geçirilecek özel anlar sunan Date Night, oyunculara farklı bir deneyim vaat ediyor. Theron Shan, Lana Beniko, Koth Vortena ve Arcann gibi yoldaşlarla özel sinematik sahneler, bu özelliğin bir parçası olacak.

Yeni Galaktik Sezon Ödülleri

Yeni zırh ve silah setleri, yaratık ve mekanik binekler, dekorasyonlar ve daha fazlası, oyuncuların Galactic Sezon 6 boyunca kilidini açabilecekleri ödüller arasında yer alıyor.

Kartel Pazarı Güncellemeleri

Copero temalı Stronghold Utility paketi ve yeni modernizasyon güncellemeleri, Kartel Pazarında oyuncuları bekliyor. Ayrıca, yeni ışın kılıçları ve zırh setleri ile renkli boya paketleri de güncelleme ile oyuna ekleniyor.

Oyun Güncellemesi 7.5: Desperate Defiance

Canlı yayında ayrıca, oyuncuları Hutta gezegenine götürecek olan Oyun Güncellemesi 7.5 "Desperate Defiance" hakkında da bilgi verildi. Lane Vizla'nın hikaye görevleri ve Dantooine'de gerçekleşecek Bahar Etkinliği, yakında daha fazla detayıyla duyurulacak.

Star Wars: The Old Republic ekibi, Galactic Sezon 6 ile oyunculara zengin bir hikaye anlatımı ve çeşitli içerikler sunmayı hedefliyor. Bu yeni sezon ve güncellemeler, oyunun evrenini daha da genişleterek, oyunculara unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 08:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2024 18:32
OYUN MALESEF TUTMADI ZORLAMAYIN
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2024 10:42
Bu oyun hala yaşıyor mu? Vay arkadaş :)) Sinematikleri mükemmel olup, oyun içi grafikleri yerlerde olan tek oyun olabilir bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2024 12:53
Son zamanlarda oynayacak hiç bir şey bulamıyorum bu oyuna başlasam mı başlamasam mı çok kararsız kaldım. Yeterince tatminkar mı?, zevkli mi oynamaya değer mi? Genelde yalnız single player seven insanlara uygun mudur? (Eso online dışında hiç mmorpg oynamadım onu da 80 saat falan oynayıp bıraktım)
JohnGalt
JohnGalt 15.02.2024 14:18
İlk çıktığında yüzlerce saat oynamıştım. Yaratacağın her karakterin kendine has hikayesi var. Çok güzel hikayesi olan karakterler mevcut mesela ben Han Solo vari Smuggler hikayesini çok sevmiştim. Ama oyun grafikleri eskide kalmıştır aynı tadı verir vermez bilemem.

Single hikaye oynamak için gayet tatminkar içeriği vardı. 2011-12 den sonra neler oldu oyunda pek hakim değilim. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: The Old Republic Yeni Galaktik Sezon Başlıyor
İlginizi Çekebilir