Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Star Wars: The Old Republic'de test zamanı

Teste hazır mısınız?

Star Wars: The Old Republic'de test zamanı
Online oyun dünyasına bomba gibi düşmesi beklenen Star Wars: The Old Republic ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Buna göre uzunca bir süredir bekleyen Yeni Zelanda ve Avustralya'lı oyuncular yapımın beta testine katılabilecekler. Community manager Allison Berryman'ın dediğine göre bu testlerden toplanılacak veriler ile oyunun bu bölgelerde yayımlanıp yayımlanmayacağı ile ilgili karar verilecekmiş. The Old Republic, Avrupa ve Amerika için Aralık ayında limitli sayıda piyasada olacak.

Star Wars: The Old Republic'de test zamanı
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (4)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

D
darkspider99 Kazan Bekçisi

Bununla uğraşmak yerine Co-op modu içieren bir KOTOR3 yapsalardı, dünyanın parasını kazanırlardır. Ve Avrupada limitli sayıda mı? Bende almayı düşünüyordum :/ Vazgeçtim, bunun yerine BF2 ile DA:O'yu alayım en iyisi.

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>12.10.2011 11:40:00 - Zyrex demiş ki:</b><br>Bu oyunun aylık ücreti çok pahalı. Oynanmaz.</font></td></tr></table><br></center> WoW'unkinden 4 lira daha pahalı sadece, oyunu oynayanlar nasıl oynuyor?

0 puan
Z
Zyrex Baş Simyacı

Bu oyunun aylık ücreti çok pahalı. Oynanmaz.

0 puan
S
sukru Simyacı

benim anlamadığım niye Yeni Zelanda ve Avustralya. yapımcılara en çok sansürü bunlar basıyor.

0 puan