Star Wars: The Old Republic'in betasına yoğun ilgi

Murat Halilbeyoğlu 17.03.2011 - 19:17
EA şu anda en mutlu şirket gibi
EA CFO'su Eric Brown Lazard Capital Markets Technology & Media Day'de yaptığı konuşmada şu an için BioWare'in merakla beklenen StarWars: The Old Republic'in betasına 1,5 milyon kişinin kayıt olduğunu belirtti.

"Bu rakam oyuna olan ilgilinin en büyük göstergesidir. İç talep oluşturmada o kadar büyük endişemiz yok. Bizim için önemli olan birinci ve ikinci aşamadaki MMO oyuncularını daha önce hiç MMO oynamamış ancak Star Wars'a ilgisi olan ve bu oyunu denemek isteyen kişiler arasında doğru tecrübeyi oluşturmak."

Brown ayrıca firmanın hem tecrübeli hem de yeni MMO oyuncularını mutlu edecek bir denge bulmak zorunda olduklarını belirtti.

Star Wars: The Old Republic'in betasına yoğun ilgi
"Eğer bunu yaparsak bizim bu alandaki pazarımız rahatlıkla 12 milyon insanı geçer... genel oyuncu popülasyonunun büyük bir kısmındaki bilgisayarlarda en düşük gereksinimleri karşılayacak sistemler mevcut."

Brown ayrıca dinleyenlere şu an için MMO'da EA'nın klasik aylık ödeme modelini benimsediğini ancak farklı mikro aktarım olasılıklarını araştırdıklarını belirtti. En sonunda ise bunun dikkatlice alınması gereken bir karar olduğunu da ekledi.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: The Old Republic'in betasına yoğun ilgi
İlginizi Çekebilir