Star Wars'a özel artırılmış gerçeklik geliyor

Hakan Hervenik 17.07.2017 - 16:13
Jedi olmaya hazır mısınız?
Siz de Jedi olmak ister miydiniz? D23'de duyurulan Lenovo ve Disney'in ortak geliştirdiği Star Wars artırılmış gerçeklik yani AR, bizi Star Wars'u daha önce hiç yaşamadığınız gibi yaşatacak.

Star Wars'a özel artırılmış gerçeklik geliyor


Star Wars: Jedi Challanges, geçtiğimiz haftasonu Anaheim'da yapılan D23 (Disney) Expo'da görücüye çıktı. Çok kısa bir tanıdım videosu yayınlanan oyun için Disney, orada bulunanlar ile oyunun AT-AT'ler ve Stormtrooper'lar içeren konsept görüntülerini paylaştı. Anlatılanlara göre panelde olumlu geri dönüş alan oyun, hayranlarını sevindirdi. Bizi Jedi olarak belirli görevlere ve farklı gezegenlere götürecek olan oyun, oyunculara Star Wars tecrübrsi yaşatmakta kararlı gibi.


Samsung'un Gear VR'ına benzeyen AR, çalışmak için bir akıllı telefona ihtiyaç duyuyor. Disney'in bir diğer haberi ise Millennium Falcon'un içinde bulunan ve Chewbacca'nın da çok sevdiği satranç oyunu Holochess'de yeni AR sistemi için geliştirilerek oynanılabilir hale getirilecek.

Star Wars'a özel artırılmış gerçeklik geliyor
Luke Skywalker'ın ikonik ışın kılıcını kumanda olarak kullanacağımız yeni AR, çıkış tarihi belirtilmese de bizi heyecanlandırmayı başardı.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars'a özel artırılmış gerçeklik geliyor
İlginizi Çekebilir