Star Wars'un Çin'de yayınlanan videosunda yeni sahneler var

Ersin Kılıç 10.12.2015 - 11:08
Film için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.
Star Wars hayranları artık nefesini tutmuş durumda ve filmin çıkış tarihini bekliyor. 14 Aralık haftasında dünyanın birçok ülkesinde gösterime girecek olan Star Wars Force Awakens'in Çin'de de iyi bir hasılat yapması bekleniyor. Filmi izlemek için 6 Ocak'a kadar bekleyecek olan Çin'deki Star Wars hayranları için yayınlanan yeni tanıtım videosunda daha önce görmediğimiz bazı sahnelere de yer verilmiş.

Çin ve Kore bölgesinde şarkıcılık yapan Lu Han'ın açılışını yaptığı bu tanıtım videosu daha önce izlediğimiz tanıtım videosundakine benzer bir işleyişe sahip. Buna rağmen söylemler aynı olsa da sahnelerin değiştiği ve bu tanıtım videosunda yepyeni sahnelere yer verildiğini de görüyoruz. Özellikle hava savaşları ve Millennium Falcon'a ait yeni görüntüler bu konuda başı çekiyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 05:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2015 19:22
Daha iki ay önce bilet alıp sıkış tepiş filmi izleyecek millete hava atan zengin zibidilere inat ayın 25'inde boş salonda rahat rahat yerimde izleyecem bu filmi.Sıkış tepiş izleyeceğime bom boş salonda izleyecem.Filmde çok güzel olacak.İmdb buna hazır ol.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars'un Çin'de yayınlanan videosunda yeni sahneler var
İlginizi Çekebilir