StarCraft 2: Heart of the Swarm'ın yeni detayları

Murat Halilbeyoğlu 1.08.2011 - 15:52
Bu oyunda öfke, intikam ve nefret olacak
Dikkat! SPOILER tehlikesi söz konusu!

Blizzard'ın söylediğine göre Starcraft II'nin gelecek olan ek paketi Heart of Swarm'da öfkeden başka bir şey göremeyecekmişiz.

Starcraft II patronu Dustin Browder hikayenin geri kalanını bizlere açıklayacak olan Heart of Swarm için öfke, nefret ve intikam duygularını taşıyacağını belirtti.

"Kerrigan'a maalesef evren büyük yanlış yaptı. Arcturus Mengsk ona ihanet etti, arkada bıraktı ve o da Zerg'ler tarafından el geçirilip milyarların katili oldu."

StarCraft 2: Heart of the Swarm'ın yeni detayları
"Wings of Liberty (StarCraft II)'deki olaylardan sonra şu anda kendi iradesinin bir kısmını geri kazandı ve oldukça sinirli durumda. Karakterin zorlanacağı bir nokta burası. Acaba bu öfkeye kendini verecek ve onun tarafından yok mu edilecek, yoksa bir şekilde buna karşı mı koyacak?"

"Hikayede bu zavallı kızı epeyce hırpalayacağız. Raynor, Wings of Liberty'de kolay bir galibiyet almıştı. Kerrrigan pek çok kayıp ve yıkımı tecrübe etmiş bir karakter ve şimdi kendisinden alınan pek çok şey için intikam peşinde koşacak"

Oyundaki bazı değişikliklere de değinen Browder, Battle.net için şunları söyledi:

"Şu anda 'custom game' ara yüzünü yeniliyoruz. Bu şekilde oyuncular custom modları daha rahat arayabilecekler. Yine filtre aramaları da gelişecek bu şekilde en popüler, en çok oynana veya yeni modlar gibi seçenekler eklenecek."

"Mevcut ara yüz sadece en çok oynanaları gösteriyor dolayısı ile onu biraz daha geliştirmek istiyoruz. Ayrıca servisin içerisine kullanıcıların custom oyunları diğer oyunculara satmasını veya onlarla paylaşmasını sağlayan bir özellik de ekleyeceğiz."

Oyun önümüzdeki sene çıkacak.

Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 18:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
StarCraft 2: Heart of the Swarm'ın yeni detayları
İlginizi Çekebilir