Starcraft GGcUp turnuvası tamamlandı

Murat Halilbeyoğlu 29.11.2011 - 14:42
Starcraft GGcUp turnuvası, heyecanlı dakikalara sahne oldu
Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası Saturn Taksim ve Starcraft Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen Saturn Taksim GGcUp Turnuvası, 26-27 Kasım tarihlerinde online elemeler sonucu finale kalan oyun tutkunlarını heyecanlı bir LAN etkinliğinde bir araya getirdi.

Saturn Taksim GGcUp OscaR Turnuvası’nın finali ve iki gün süren Saturn Taksim GGcUp Senior Turnuvası, macera dolu dakikalara sahne oldu. Dünyanın çeşitli yerlerindeki oyun turnuvalarında ülkemizi temsil eden finalistler, Saturn Taksim’de ter döktüler.

Starcraft GGcUp turnuvası tamamlandı
Teknoloji dünyasının en tutkulu oyunları ile gençleri buluşturmaya devam eden Saturn, Starcaft tutkunlarına iki gün boyunca GGcUp etkinliğinde heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Büyük finalin galibi “mufduu” oldu!

26 Kasım Cumartesi ve 27 Kasım Pazar günü olmak üzere 2 gün dolu dolu büyük final heyecanı yaşayan Saturn Taksim GGcUp Senior Turnuvası finalistlerinden bazıları, oyunu küçük bir hatayla kaybedip üzülürken, bazıları ise Starcraft’ı oynayan herkesin yaşadığı gibi ellerinin terleyip mouse’a yapışmasını engelleyemedi.

Ülkenin çeşitli yerlerinden gelerek Saturn Taksim’de buluşan Türkiye’nin en iyi 12 finalistinin kıyasıya yarıştığı Saturn Taksim GGcUp SenioR Turnuvası’nın şampiyonu İstanbul’dan Emre Cihan (mufduu) masaüstü bilgisayar (İ7/8GB/1GB VGA/W7HP/1TB HDD) kazandı.

Starcraft GGcUp turnuvası tamamlandı
Senior 2’incisi İzmir’den Seçkin Önen (Spartacus) Intel i7 işlemci ve Asus Anakart P8H61, Senior 3’üncüsü İstanbul’dan Turushan Aktay (Sleep) Intel i5 işlemci ve Edifier 3300SF 2+1 Ses Sistemi, Senior 4’üncüsü İstanbul’dan Yalın Yaşa (DarkSwArM) Intel i3 işlemci ve Cooler Master Power Supply 500WATT, Senior 5’incisi İstanbul’dan Yavuz Şavşatlı (yvz) Logitech g700 mouse ve Toshiba 4 gb flash bellek, Senior 6’ıncısı Antalya’dan Eren Memişoğlu (WarAdmiral) Roccat Arvo Klavye ve pes 2012 (PC), Senior 7’incisi İstanbul’dan Harun Küçüksüslü (untouchapple) Logitech G15 Klavye, Senior 8’incisi KKTC’den Deniz Şengün (Sea) Roccat Kova Mouse ve Toshiba 4 gb flash bellek, Senior 9’uncusu Tekirdağ’dan Gökhan Kızılkaya (seksyzerg) Asus 5570 Ekran kartı,  Senior 10’uncusu İstanbul’dan Barış Tatbak (BeeswaX) Iomega Prestige 500GB HDD, Senior 11’incisi İstanbul’dan Deniz Ünal (shaco) Iomega Prestige 500GB HDD, Senior 12’incisi İstanbul’dan Berk Elçi (berserkci) Iomega Prestige 500GB HDD kazandı.

Starcraft GGcUp turnuvası tamamlandı
Saturn Taksim GGcUp etkinliği kapsamında, 26 Kasım Cumartesi günü gerçekleşen GGcUp Oscar Turnuvası finalinde, finalistlerden İstanbul’dan Mertkan Çakar (hepadam) şampiyon olarak, Creative tactic kulaklık,  Akasa AK968 İşlemci soğutucu ve 1 EA Sports T-shirt kazandı.

Starcraft GGcUp turnuvası tamamlandı
Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi’nde yer alan 9000 metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası olan Saturn Taksim’de sadece finalistler değil, online oyun tutkunları da mağaza içerisinde kurulan özel alanda heyecan dolu dakikalar yaşadı. Korelilerin milli sporu diye bilinen Starcraft oyununu, Saturn Taksim’de Koreliler de izledi.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Starcraft GGcUp turnuvası tamamlandı
İlginizi Çekebilir