STARCRAFT GGcUp turnuvasında sona yaklaşıldı

Murat Halilbeyoğlu 23.11.2011 - 17:03
Taksim Satürn bu hafta sonu dolup taşacak
Toplam 9000 metrekare alanı ile Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası olan Saturn Taksim ve www.starcraftturkiye.com işbirliği ile gerçekleştirilen Saturn Taksim GGcUp Turnuvası’nın online elemeleri sonuçlandı, finalistleri belli oldu. Kıyasıya mücadele ve maceranın yaşandığı turnuvanın online olarak gerçekleşen ön elemelerinde finale kalan oyun severler, 26- 27 Kasım 2011 tarihlerinde Saturn Taksim mağazasında gerçekleşecek GGcUp turnuvası finalinde, kozlarını paylaşacak. Final, tüm İstabullular’a açık olacak.

Teknoloji dünyasının en tutkulu oyunları ile gençleri buluşturmaya devam eden Saturn, Starcaft tutkunlarına heyecan dolu dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Saturn Taksim GGcUp, OscaR (bronze, silver, gold, platinum ligler) ve SenioR (diamond, master, grandmaster ligler) şeklinde iki etaptan oluşan turnuvanın online ayağı sona erdi.  26 Kasım Cumartesi günü saat 15:00’de Saturn Taksim GGcUp OscaR Turnuvası’nın finali ve 27 Kasım Pazar günü saat 20:00’de ise Saturn Taksim GGcUp SenioR Turnuvası’nın finali, Saturn Taksim mağazasında offline olarak gerçekleşecek,  şampiyonlara ödülleri Saturn yönetimi tarafından verilecek.

Heyecanın giderek arttığı ve finalistlerin sabırsızlıkla beklediği, 26-27 Kasım tarihlerinde Saturn Taksim mağazasında gerçekleşecek final, StarcraftTurkiye ekibinin sunumuyla starcraftturkiye.com/tv adresinden gerçekleştirilecek.

STARCRAFT GGcUp turnuvasında sona yaklaşıldı

GGcUp Senior turnuvasının 12 finalisti belli oldu…
Saturn Taksim GGcUp – SenioR Turnuvası’nın 12 finalisti; İstanbul’dan Emre Cihan (mufduu), İstanbul’dan Berk Elçi (berserkci), İstanbul’dan Turushan Aktay (Sleeep), İstanbul’dan Yavuz Şavşatlı (yvz), İzmir’den Seçkin Önen (Spartacus), İstanbul’dan Harun Küçüksüslü (untouchapple), Antalya’dan Eren Memişoğlu (WarAdmiral), İstanbul’dan Yalın Yaşa (DarkSwArM), Tekirdağ’dan Gökhan Kızılkaya (seksyzerg ), İstanbul’dan Barış Tatbak (BeeswaX), İstanbul’dan Deniz Ünal (shaco) ve KKTC’den Deniz Şengün (Sea) olarak belirlendi, 12 finalist Saturn Taksim’de final oynamaya hak kazandılar.

Saturn Taksim GGcUp – SenioR Turnuvası’nda 27 Kasım Pazar günü saat 20:00’da Saturn Taksim mağazasında kıyasıya yarışacak 12 finalistin eşleşme tablosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Saturn Taksim GGcUp - SenioR Turnuvası’nda kazananları bekleyen ödüller ise şöyle;

Senior 1’incisine Masaüstü bilgisayar (İ7/8GB/1GB VGA/W7HP/1TB HDD), Senior 2’incisine Intel i7 işlemci, Asus Anakart P8H61, Senior 3’üncüsüne Intel i5 işlemci, Edifier 3300SF 2+1 Ses Sistemi, Senior 4’üncüsüne Intel i3 işlemci, Cooler Master Power Supply 500WATT Senior 5’incisine Logitech g700 mouse + Toshiba 4 gb flash bellek, Senior 6’ıncısına Roccat Arvo Klavye + pes 2012 (PC), Senior 7’incisine Logitech G15 Klavye, Senior 8’incisine Roccat Kova Mouse + Toshiba 4 gb flash bellek, Senior 9’uncusuna Asus 5570 Ekran kartı,  Senior 10’uncusuna Iomega Prestige 500GB HDD, Senior 11’incisine Iomega Prestige 500GB HDD, Senior 12’incisine Iomega Prestige 500GB HDD hediye edilecek.

Oscar’ın finalistleri SpyKer ve Hepadam Saturn sahnesinde terleyecek…
Saturn Taksim GGcUp OscaR Turnuvası’nın Lig Şampiyonları Karşılaşması, Platinum vs Silver Fikstür Karşılaşması Şampiyonu Sakarya’dan Furkan Yardım (SpyKer) ve Gold vs Bronze Fikstür Karşılaşması Şampiyonu Mertkan Çakar (Hepadam) arasında 26 Kasım Cumartesi günü saat 15:00’da Saturn Taksim mağazasında gerçekleştirilecek.

Büyük final karşılaşması sonrasında Oscar final 1’incisi Creative tactic kulaklık,  Akasa AK968 İşlemci soğutucu ve 1 EA Sports T-shirt, Oscar final 2’incisi Roccap Apuri USB hub ve Microsoft 6000 Mouse kazanacak.

Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi’nde yer alan 9000 metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası olan Saturn Taksim’de sadece finalistler değil, online oyun tutkunları da bir arada olacak. Mağaza içersine kurulacak özel alanda izleyiciler heyecanlı saatler geçirecek.

- Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
STARCRAFT GGcUp turnuvasında sona yaklaşıldı
İlginizi Çekebilir