Starcraft II'nin fiyatı normal mi?

Mahmut Saral 27.07.2010 - 04:06
Aral Game'den fiyat hakkında açıklama geldi
Blizzard tarafından geliştirilen ve büyük merakla beklenen RTS oyunu Starcraft II, 27 Temmuz'da tüm dünyada piyasaya sunulacak. Tüm dünya oyunun çıkış tarihi ile ilgili heyecanlanırken, Türkiye'de ise 140 TL'lik fiyat etiketi konuşuluyor. Gerçekten bir PC oyunu için Starcraft II'nin fiyatı yüksek. Peki ama neden?

Starcraft II'nin fiyatı normal mi?
Aral Game, fiyatlar konusunda gelen eleştirilere yanıt olarak Facebook hesabından bir açıklama yapmış. Aynen size sunuyoruz:

8 Nisan 2010 tarihinde Activision Blizzard firması tarafından yayınlanan ve bizimde tüm basın ile paylaşmış olduğumuz Ek’teki duyuruda Stacraft 2 Wings of Liberty adlı oyunun SRP(önerilen perakende satış fiyatı) 59,99€ olarak açıklanmıştır. Koleksiyoner versiyonu ise 89,99€ SRP açıklanmıştır.Bu fiyatlara özel tüketim vergisi ve diğer ek giderleri eklendiğinde fiyatlar Standart versiyon 140TL koleksiyoner versiyon 200 TL olarak şekillenmektedir. Tedarikçi firma tarafından bize sunulan fiyatlar bunlardır.Özellikle shopto.net tarzı bazı sitelerin ekstra indirimler yaparak ürünü satışa koymaları müşterilerimizi yanıltmakta ve bizi onların karşısında zor durumda bırakmaktadır.

Bilginize

Teşekkürler

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Starcraft II'nin fiyatı normal mi?
İlginizi Çekebilir