Stardew Valley oyununa sonunda çoklu oyuncu modu bugün geldi

Nagihan Selin İnce 30.04.2018 - 20:48
Uzun zamandır beklenen çoklu oyuncu geldi

Stardew Valley’in uzun süredir beklenen çok oyunculu modu, test için artık hazır.  Steam kullanıcıları bugünden itibaren oyunun Mac ve Windows PC için oyunu güncelleyerek beta sürümünü oynayabilirler. Oyunu güncelleyince çok oyunculu modla beraber, aynı zamanda oyunun tek oyunculu moduna da ek yeni özelliklerle eklendi ve beta testinde bunları da test edebilecek oyuncular.Bir çiftçilik oyunu olan Stardew Valley için uzun zamandır bu modun gelmesi bekleniyordu ve o gün geldi çattı!

Stardew Valley artık birden fazla oyuncu ile çevrimiçi olarak oynanabilecek

Bu yeni sürümde, en fazla dört oyuncu ile birlikte bir çiftlik kurabilir, onlarla beraber etkinliklere katılabilirsiniz. Oyuncular, oyunun zorluk seviyesini de değiştirebildikleri için çiftlikte bulunanların kar marjını da buna göre hesaplayabileceksiniz yenilik ile.

Oyuna aynı zamanda NPCler ile evlenme ve boşanma, gittikleri yerleri talan edebilme gibi özellikler de eklendi. Emojiler içeren sohbet kutuları aracılığıyla da diğer oyuncular ve NPCler ile iletişim kurabilecek Stardew Valley oyuncuları. Oyunun Beta sürümüne sahip olmak için Steam hesabınızda Stardew Valley'e sağ tıklayın, özelliklerden betayı seçin ve ardından beta erişim kodu olan "jumpjunimos" girin.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2018 21:22
bu erişim kodu geçersiz diyor
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2018 02:03
banada aynısını dedi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2018 10:49
Konsol versiyonu icin turkce dil secenegi gelecekti ondan bir haber varmi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stardew Valley çoklu oyuncu modu için beta bugün başladı
İlginizi Çekebilir