Stardew Valley güncel satış rakamı açıklandı

Batuhan Bolat 14.05.2022 - 22:54
Stardew Valley güncel satış rakamı oyun yapımcısı tarafından açıklandı. Geçtiğimiz Ekim ayında açıklanan ve git gide popülerleşen yapım şaşırtıyor.

Stardew Valley piksel tasarımı ve kolay oynanışıyla oyuncuları kendine sevdiren bir yapım. Geçtiğimiz Eylül ayında oyunun 15 milyon sattığı açıklanmıştı. Ancak oyun geliştiricisi oyun satış rakamlarından emin değildi. Satış rakamlarından emin olduğu rakamı açıkladı. Stardew Valley güncel satış rakamı ise şaşırtıcı.

Stardew Valley güncel satış rakamı 20 milyonu buldu

Stardew Valley şu anda 20 milyonun üzerinde kopya sattı. Bu durum, Ocak 2020'de açıklanan 10 milyonluk satışın tam ikiye katladığını ve Eylül 2021'den bu yana da 5 milyon kopya sattığı anlamına geliyor. Stardew Valley yaratıcısı Eric "ConcernedApe" Barone "20 milyon kopya satışının dönüm noktası gerçekten şaşırtıcı. Oyunun bu seviyeye ulaştığına inanamıyorum." sözlerine yer verdi.

Ayrıca Barone, "Stardew Valley'in günlük ortalama satışlarından memnunum ve fena bulmuyorum. Bunun tam olarak neden olduğundan emin değilim. Sanırım, oyun kulaktan kulağa yayılmaya devam ediyor ve ne kadar çok insan oyunu oynarsa, oyunu arkadaşlarıyla o kadar kişi paylaşacak. Ne olursa olsun, Stardew Valley'in halen bu kadar popüler olduğu için çok mutluyum." sözlerine yer verdi.

Barone, Eylül ayında açıkladığı rakamın sistemin eksik saydığı için hatalı olduğunu ve satışlardaki artışın da bu sefer daha doğru bir sayım sayesinde olduğunu doğruladı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2022 20:52
Müzikleri bir harika açıp dinliyorum sürekli. Oynanışı çok keyifli, detaylı ve sürükleyici. Görsel olarak doyurucu. Rahatlatıcı ve özgür bir oyun. Oyuncunun oyundan beklediği neredeyse bütün her şeyi karşılıyor. Bu yüzden daha fazla satmayı da hak ediyor. Küçümsense de efsaneler arasında kesinlikle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stardew Valley güncel satış rakamı
İlginizi Çekebilir