Stardew Valley'e yakında çoklu oyuncu modu geliyor

Mehmet Atilla Turan 2.08.2017 - 13:13
Grafiklerinden daha çok rahatlatıcı oynanışı ile Stardew Valley, çoklu oyuncu moduna merhaba diyor.
Çiftçilik, şüphesiz zor işlerden biridir. Ağaçlarınız, sebzeleriniz ve hayvanlarınız için alın teri döktükten sonra, sonucunda size istediğinizi verir ve gelirinizi arttırır. Bu konsepti harika bir şekilde oyun dünyasına uyarlayan Stardew Valley, çoğu oyuncu tarafından "Rahatlama Simülatörü" olarak da bilinir.

Tabii, konu çiftçilik ve tarım olunca her şeyi umursama ve paraya bakıyor, fakat Stardew Valley sadece bununla bitmiyor. İçinde kendine ait bir interaktif hikayesi bulunan yapımda diğer çiftçilerle anlaşabilir, birkaç yeni yetenek geliştirebilir ve hatta takas bile yapabilirsiniz. Anlaşılacağı gibi Stardew Valley, sadece grafik odaklı oyunların ilgi çekmeyeceğinin en büyük kanıtlarından biri.

Stardew Valley'e yakında çoklu oyuncu modu geliyor
İçinde bulunduğumuz sene halen popüler olan yapımın, geliştiriciler tarafından resmi olarak çevrimiçi oyuncu modu çıkarılması planlanıyor. Uzun zamandır topluluğun beklediği bu eklenti, ne yazık ki 2018 yılına kadar yayınlanmayacak. Kendinize ait bir sunucu açmadan oynayabileceğiniz çevrimiçi modu Steam'de arkadaşınızın oyununa katılma ile kolayca bağlanabilecek.

Eğer arkanıza yaslanıp rahatlamak istiyorsanız, Stardew Valley kesinlikle denenmesi gereken bir oyun. Ayriyetten yapım PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için mevcut.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2017 02:58
Efsane oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2017 22:36
turkce yapamadı kımse su oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
hemmen
hemmen 2.08.2017 14:43
Ayriyetten yapım PC, Playstation One ve Xbox One platformları için mevcut. playstation one nedir??

------------

Hatayı belirttiğiniz için teşekkürlerler, sanırsam ilk başa yazacaktım, kafam karışmış.

-Atilla
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stardew Valley'e yakında çoklu oyuncu modu geliyor
İlginizi Çekebilir