Stardew Valley'in ferahlatıcı oynanışından uzak olan zor modu

Mehmet Atilla Turan 19.10.2018 - 22:22
Bu mod ile her şey daha da zorlaşacak.

Stardew Valley, aslında çok sakin ve rahat oynanacak harika yapımlardan biridir. Elbette kendi arazinizi geliştirmeye çalıştığınız oyunda sizi durdurmaya çalışan engeller de bulunuyor. Bu engeller pek sıkıntı yaratmasa da, getirilen aşırı zor Stardew Valley modu, sizin hiçbir şekilde kârda bulunmanıza veya hayatta kalmanıza izin vermiyor.

İşte şimdi iş sıkıntıya girdi.

Yapılan zorluk modu, canavarlar ve hayvanların canını arttırıyor ve verdikleri hasarın yüzde iki yüz arttırıyor. Yetmezmiş gibi, kazandığınız ve sattığınız ürünlerden de yüzde ellisini saymıyor, yani yarı yarısına kazanıyorsunuz. Üstelik tarım alanında çalışırken kullandığınız eşyaları yapmak için iki katı ham madde ve ve işçilik gerekiyor.

Mod yapımcısının belirttiğine göre, biraz kolaya kayan oynanışı bir nebze olsun önemli olarak hissettirmek istemiş. Zor modda her saniyenin ve seçimin önemli olduğunu gösteriyor ve karşılaştığınız canavarlara karşı bir strateji koymanız gerekiyor. Üstüne bir de kazandığınız paranın nasıl kullanılacağı da aşırı önemli. Yani, eğer basit ve alışılagelmiş Stardew Valley oynanışından sıkıldıysanız, zor modu oynamanızı öneririz. Moda ise buradan kolayca ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2018 01:53
vur dedik öldürdünüz be abicim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2018 00:03
Bunun türkçe resmi konsollar için çıkartılacaktı. Ne zaman
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stardew Valley'in kolay ve ferah oynanışından sıkıldınız mı?
İlginizi Çekebilir