Starfield Aslında İyi Bir Oyun Mu? Bethesda Yorumlara Cevap Verdi

Bahadır Arda 28.11.2023 - 22:15
Starfield, oyuncular arasında tartışmalara yol açan bir oyun. Bethesda'nın bu uzay temalı RPG'si bazılarına göre sıkıcı, ama firma bu görüşü reddediyor ve sürekli geliştiğini vurguluyor.

Son zamanların en çok konuşulan oyunlarından biri olan Starfield, oyuncular arasında çeşitli görüş ayrılıklarına neden oluyor. Bethesda'nın uzun süredir üzerinde çalıştığı ve büyük bir merakla beklenen bu uzay temalı rol yapma oyunu, bazı oyuncular tarafından "sıkıcı" olarak nitelendirildi. Ancak Bethesda, Steam yorumcularına verdiği yanıtla bu görüşü reddediyor.

Todd Howard'ın Açıklamaları: Starfield'a Olan Özel Yaklaşım

Bethesda'nın açıklamasına göre, Starfield, derin hikâye anlatımı, zengin karakter gelişimi ve keşfedilecek geniş bir galaksi sunuyor. Firma, oyunun sıkıcı olduğu yönündeki eleştirilere karşın, oyunun sunduğu geniş içerik yelpazesi ve interaktif özellikleriyle oyunculara benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

Oyunun Steam sayfasında bazı oyuncular, oyunun yavaş temposundan ve bazı teknik sorunlardan şikayetçi. Ancak Bethesda, bu eleştirileri dikkate alarak oyunu sürekli olarak güncelliyor ve iyileştiriyor. Firma, oyunun devamlı olarak geliştiğini ve oyuncu geri bildirimlerine açık olduğunu belirtiyor.

Starfield Aslında İyi Bir Oyun Mu?

Starfield Aslında İyi Bir Oyun Mu?

Bethesda'nın oyun direktörü Todd Howard, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Starfield, bizim için çok özel bir proje. Oyuncularımızın her birinin farklı beklentileri ve zevkleri var. Bu yüzden oyunumuzu sürekli geliştiriyor ve yeni içerikler ekliyoruz. Oyuncularımızın Starfield'dan aldıkları keyif, bizim için en önemli öncelik." dedi.

Kısacası, Bethesda, Starfield'ın sıkıcı olmadığını ve oyunun sürekli geliştiğini savunuyor. Oyunun gelecekte daha da ilgi çekici hale gelmesi için yapılan çalışmalar, oyun severler tarafından merakla bekleniyor.

Daha Fazlasını Oku: Starfield Hileleri ve Konsol KomutlarıStarfield DLSS Desteği, Starfield inceleme

Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 15:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2023 17:02
Hayır, aşırı tırt. Yeni rtx 4070 aldım dlss 3 modu o bu ne yüklediysem Atlas içinde fps değerleri hala patates. Baştan sona iki kere bitirdim (ilkinde sadece ana senaryo ikincide önemli yan görevler dahil) yok yani, yılardır yapa yapa bunu mu yaptınız dedirtti.
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2023 15:50
Bi oyun kendini iki kere bitirtebiliyorsa net olarak iyi oyundur. Kötü oyunu bir kere bile bitiremezsin, katlanamazsın. İki kere bitirdi isen net sana oyunu oynatmış. Demek ki oyun iyi bir oyun. Eksileri olabilir ama bu iyi bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez.
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2023 23:20
Oyunu sende iki kere bitir anlarsın, ikinci oynayış (şayet bir seçim yaparsan) tahmininden kısa bitiyor. Yeni ya da ilginç bir halt var mı denedim, denemez olaydım dedirtti. Ben bunun kafasını yaşıyorum, anlayabildiysen ne mutlu sana..
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2023 19:21
Bende Skyrim sevmiyorum. 856 saat oynadım yok abi sarmıyor yani yok. Denedim olmadı. Starfileld hakkında tam yorum yapamayacağım 283 saat oynadım. Bakalım fena değil gibi...
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2023 12:22
03:42 Arkadaşım bu arkadaşlar senin gibi bir oyuncu değil, bu oyun açık dünya bir oyun olsa da, sadece geliştiricinin yazdığı görevleri tamamlayan, eğlencesine değil, emirlerine bakan görev adamları. Kaşif skillerine hiç puan harcamayanlardan.
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2023 03:42
İki kere bitirdin, sıkılmadın oyundan, ama oyun kötü? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2023 10:55
Bence oyun hikaye bakımından çok güzel ama oyunun yavaşlığı oyuncuların en büyük eleştirisi ki bende katılıyorum. Devir yavaş oyun değil akıcı oturaklı oyun. Akıcı şekilde kendimizi geliştirip hikaye akışına uygun şekilde gezengenden gezegene yeni görevler ile çok kasan güzel oyun diyebiliriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2023 14:46
uzay oyunu yapıcaksın uzay gemisiyle dolaşma olmayacak omayngat bıro inanılmaz bir fikir kim aldı bu kararı acaba , 8 yılda oyun yapıcaksın ama sürekli gelişiyor diceksiniz şaka gibisiniz Skyrim bugün efsane ise bunu modculara borçlu oyunun bütün gazı 2 ayda bitti resmen olmadı hacı kabul edin
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2023 19:44
he bir de o var. Gemi hiç ilerlemiyor gibi. gezegene indiğinde koşuyorsun sırf bu bile başlı başına skandal.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2023 19:42
. Mass Effect çok daha güzel bir oyundu. Andromeda dahil. yıl 2024 olmuş hala konuşamayan karakter var. Ana hikayedeki karakter ? Yöneteceğimiz adamın hikayesi bile yok. Fallout 4 ve Skyrim'de en azından ana karakterin bir hikayesi yaşadığı şeyler vardı. Bu karakterin hiç bir hikayesi yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2023 19:35
Silah alıyorsun geliştirmek için 50 tane şey yapman gerek. Zırh alıyorsun geliştirmek için 50 iş yap. Biraz daha basit olmalı. Gemiye bölüm ekliyorsun da insan sims gibi bir kısmını şeffaf yapar da ne eklediğimizi nasıl göründüğünü görelim. Yan görevler çok vasat mesela.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Starfield Aslında İyi Bir Oyun Mu?
İlginizi Çekebilir